SAKU ry:n uutiskirje 3.4.2019

Olet täällä

Työkykypassi sai uudet nettisivut

Ammattiosaajan työkykypassin käyttöönotto selkiytyy ja helpottuu. Uudelta työkykypassi.fi-sivustolta löytyvät omat tukimateriaalit niin opiskelijoille, opettajille kuin koulutuksen järjestäjillekin. 

Yhteyshenkilöille lähtee tällä viikolla postissa uunituore työkykypassin käsikirja, joka on päivitetty yhteensopivaksi uudistettujen tutkintojen perusteiden kanssa. 

SAKU ry:ltä on tilattavissa myös henkilöstölle koulutuksia työkykypassin käyttöönoton tueksi. Lisätiedot: maria.kakela@sakury.net.


SAKUgames huipentaa liikuntavuoden

Kevään opiskelijaliikunnan ykköstapahtuma on SAKUgames, joka kokoaa kahdeksan lajin harrastajat 15. toukokuuta Tampereelle. Lajilistalta löytyvät SAKU-sähly, beach volley, frisgeegolf, minigolf, kaukalopallo, keilaus, toistovoimapunnerrus ja erkkasäbä. 

Valinnan kilpa- ja harrastesarjan välillä voi tehdä kaikissa muissa lajeissa paitsi SAKU-sählyssä, kaukalopallossa ja erkkasäbässä.Tapahtumatorilta löytyy lisälajeja testattavaksi, erilaisia esittelyjä ja lavalla kuullaan SAKUstaroja. 

Tapahtuman etkot järjestetään Varalan Urheiluopistolla edellisenä iltana. Kaukalopallon ja erkkasäbän ilmoittautuminen tulee tehdä 15.4. mennessä. Muihin lajeihin ehtii ilmoittautua 26.4. asti. 


 

 

Hae aktiiviselle opiskelijalle stipendiä

Joukkueen kokoaja ja muiden kannustaja? SAKUstars-lavojen tähti ja itsensä likoon laittaja? Aktiivinen tapahtumien ja toiminnan järjestäjä?

Löytyykö oppilaitoksestanne esimerkiksi näitä kuvauksia vastaavia opiskelijoita? Tutustu kriteereihin ja hae aktiiviselle opiskelijalle liikunta-, kulttuuri- tai tutorstipendiä. Hakemusten tulee olla perillä SAKU ry:n toimistolla 30.4.2019. Stipendit myönnetään SAKU ry:n hallituksen kokouksessa 22.5.2019 ja postitetaan yhteyshenkilöille samana päivänä. 

Ammatillinen koulutus on liikkeellä

SAKU ry:n tapahtumat liikuttavat lähipäivien aikana isoa joukkoa ammatillisen koulutuksen väkeä. SAKU-lentiksessä mestaruuksista kamppailee 36 joukkuetta. Lentopalloverkot pystytetään Vierumäelle 6.-7. huhtikuuta.

Ensi viikolla jatketaan kulttuurilla. SAKUstarat valtaavat Sastamalan estradit 9.-11. huhtikuuta. Live-esiintyjiä SAKUstars-kulttuurikilpailuihin on ilmoittautunut mukaan yli 500 kilpailijaa. Kilpailusuorituksia tykitetään kolmen päivän aikana liki 600.