SAKU ry:n uutiskirje 22.3.2016

Olet täällä

SAKUsports huipentaa kevään

Kevään kohokohta on SAKUsports-harrasteliikuntatapahtuma, joka järjestetään Kisakallion urheiluopistossa Lohjalla 3.-4.5.2016. Meno on opiskelijoiden näköistä, kun tapahtuman suunnittelussa päävastuu on urheiluopiston liikuntaneuvojaopiskelijoilla.

Lajeissa on mukana uutuuksia ja vanhoja klassikkoja! Tämän vuoden uutuuslajeina tarjolla on mm. tankofutis ja kiiking. Tapahtuma innostaa passiivisemmatkin liikkumaan. Lisäksi tutoropiskelijat saavat vinkkejä oman oppilaitoksen harrastetoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Ilmoittautumiset 26.4. mennessä: miia.uskalinmaki@sakury.net

Lisätiedot: http://sakury.net/tapahtumat/sakusports


Karaokekarnevaalit henkilöstölle ja opiskelijoille

SAKUsports-tapahtuman yhteydessä tiistai-iltana 3.5.2016 järjestetään ensimmäistä kertaa ammattiopiston opiskelijoille ja henkilöstölle suunnattu karaokekarnevaali. Opiskelijoille ja henkilöstölle on omat sarjat ja sarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi yleisö pääsee valitsemaan oman suosikkinsa. Osallistuminen on ilmainen.

Ilmoittautumiset 26.4. mennessä: terhi.lehmussaari@sakury.net

Lisätiedot: http://sakury.net/tapahtumat/karaokekarnevaali


 

 

Kulttuurivaellukselle Porvooseen

SAKU ry:n kulttuurivaelluksilla tutustutaan kotimaisiin kulttuurikohteisiin mukavassa seurassa. Kalenteriin kannattaakin merkitä jo nyt päivämäärä 1.7.2016, jolloin SAKU ry:n kulttuurivaellus suuntaa Porvooseen.

Porvoo on yksi Suomen kuudesta keskiaikaisesta kaupungista. Vanhassa Porvoossa pääsee edelleen keskiaikaisen kaupungin tunnelmaan. Katseltavaa riittää ympäri vuoden: arkkitehtuuria, taidetta, käsitöitä, antiikkia, persoonallisia putiikkeja ja mielenkiintoisia ruokapaikkoja.

Kulttuurivaelluksen ohjelmassa on mm. opastettu vanhan kaupungin kävelykierros ja jokiristeily. Lisäksi osallistujat pääsevät valitsemaan liikunnallisen, kädentaidollisen tai kulturellin ohjelmaosion.

Lisätiedot ja iImoittautumiset: terhi.lehmussaari@sakury.net


Haaste: Mukaan Unelmien liikuntapäivään

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016 on kaikenlaisen liikkumisen valtakunnallinen kokeilu- ja pop up -päivä. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Tavoitteena on järjestää valtakunnallisesti tuhansia liikuntatapahtumia, jotka saavat yli miljoona ihmistä liikkumaan ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua.

Tapahtumia järjestävät esimerkiksi oppilaitokset, työyhteisöt, urheiluseurat, seurakunnat, taloyhtiöt ja yksityiset ihmiset. Tähän mennessä mukaan on ilmoittautunut jo lähes 5 000 tapahtumaa. 

SAKU ry haastaa ammatillisen koulutuksen järjestäjät mukaan Unelmien liikuntapäivään. Toteutustapa on luonnollisesti vapaa, mutta voitte tarttua esimerkiksi toimiston heittämään katusählyhaasteeseen: http://www.sakury.net/uutiset/toukokuussa-jarjestetaan-unelmien-liikuntapaiva


Muista aktiivista opiskelijaa stipendillä

SAKU ry:n Juhlavuosirahastosta palkitaan vuosittain stipendeillä opiskelijoita, jotka ovat olleet aktiivisia liikunta- ja kulttuuriharrastuksissaan tai toimineet tutoreina. Stipendejä voi hakea 29.4.2016 saakka. Lisäohjeet ja hakulomake: www.sakury.net/materiaalit/lomakkeet-hakemukset > Juhlavuosirahaston stipendihakemus.


Vielä ehtii!

Kevään tapahtumista ilmoittautumiset ovat käynnissä edellä mainittujen tapahtumien lisäksi myös henkilöstön lentopalloon, SAKU-puolimaratonille ja kartingiin.