SAKU ry:n uutiskirje 22.10.2018

Olet täällä

Tansanialaista jalkapalloa pelataan sekajoukkuein

Tansanialaisessa jalkapallossa on kyse "sisäfutiksesta", jota pelataan sekajoukkuein ja itse tehdyllä pallolla. Joukkueessa tulee olla vähintään kolme tyttöä, joista vähintään kahden tulee olla kentällä. Opiskelijoiden tansanialaisen jalkapallon lopputurnaus pelataan Jämsässä 7. marraskuuta (huom. tapahtuman muuttunut päivämäärä).

Joukkueen voi ilmoittaa joko kilpa- tai harrastesarjaan. Kilpasarja sopii enemmän pelanneille tai jalkapallotaitureille. Harrastesarja on tarkoitettu esimerkiksi harraste-, tutor- tai asuntolaporukoille, joille tärkeintä on reipas meininki ja hyvä fiilis. Ilmoittautumiset turnaukseen viimeistään 24. lokakuuta mennessä. 


Tavoitteena opiskelu-hyvinvoinnin kehittäminen

Opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät järjestetään 20.-21.11. Tampere-talossa. Ohjelma starttaa tiistaina seminaarilla, jossa teemoina ovat muun muassa mielen motivointi sekä työssä jaksaminen.

Keskiviikkona osallistujat pääsevät valitsemaan sopivimman kuudesta työpajasta, joiden aiheina ovat opiskeluhuollon ajankohtaiset asiat, ehkäisevä päihdetyö, liikkeen lisäämisen käytännöt, uudistunut työkykypassi, hyvinvoinnin vuosikello ja opiskelijoiden kulttuuritoiminnan aktivointi.

Kehittämispäivlle ilmoittautuminen on käynnissä 9. marraskuuta asti. 


 

 

 

 

Sekalentiksessä nähdään pitkiä palloralleja

Sekalentisjoukkueet kokoontuvat Joensuussa 24.-25. marraskuuta. Palloa tahkotaan A-, B- ja C-sarjoissa, joista paikka A- ja B-sarjoissa perustuu edellisvuoden tuloksiin ja C-sarjaan mukaan pääsee ilmoittautumalla. 

Käy kurkkaamassa sekalentiksen erityissääntöjä, jotka varmistavat pallon elämisen. Lauantain jälkipeleissä, iltajuhlassa, teemana on 80-luku. Ilmoita joukkueesi turnaukseen viimeistään 12. marraskuuta mukaan.

Millaista on teidän amisarki?

Kirjoita, kuvaa, laula, videoi, värkkää tai tuo julki amisarkea itsellesi sopivalla tavalla. Amisarkea-kisaan toivotaan mukaan juuri sinun näkemyksesi arjesta amiksissa.

Kisassa on omat sarjansa ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Kisan parhaat palkitaan 100 euron lahjakortilla. Tutustu ohjeisiin ja lähetä kisatyösi meille 30.11.2018 mennessä.