SAKU ry:n uutiskirje 21.8.2017

Olet täällä

Syyskisat starttaavat kisavuoden

Henkilöstön Syyskisat odottavat kisailijoita 1. - 3.9.2017 Turussa. Oma laji löytyy varmasti kaikille, kun tarjolla on yleisurheilua, golfia, beach volleyta, frisbeegolfia, petankkia, suunnistusta, saappaanheittoa ja maastojuoksua. Suurin osa lajeista kisataan Turun Urheilupuiston alueella, joten kisoissa myös kannustaminen eri lajien kesken onnistuu mainiosti.

Kisaan voit yhtä hyvin lähteä mittaamaan omia rajojasi tutussa lajissa kuin löytämään uuden suosikkilajisi. Ja voihan tarvittaessa yhteisessä iltajuhlassa kisata vielä kaikki päivän lajit uudelleen!

Ole nopea, sillä kisailmoittautuminen päättyy jo 22. elokuuta.


Taas trampataan

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja trampataan 28.8. - 22.10.2017 välisellä ajalla.

Kampanjassa liikuntasuorituksia kerätään oman koulutuksen järjestäjän henkilöstöstä koottuina tiimeinä. Tiimien minimikoko on neljä henkilöä, mutta ylärajaa henkilömäärälle ei ole. Tiimin tavoitteen perusteella joukkue voi valita kisailun joko Rento-, Kunto- tai Kilpasarjassa.

Kampanjan mausteena ovat viikkohaasteet, joissa Suomi 100 -juhlavuoden hengessä kerätään 100 toiston sarjoja sekä tramppaajien että muun henkilöstön ja opiskelijoiden voimin. Viikkohaasteissa haussa on Suomen liikuttavin amis!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Liikkeelle.net-sivustolta, joka avataan 28. elokuuta. 


 

 

Amisarki näkyville

Millaista on arki 100-vuotiaan Suomen ammatillisessa koulutuksessa? Onko oppilaitosmaailma muuttunut vai eletäänkö lopulta kuitenkin samojen tavoitteiden ja unelmien keskellä?

Kirjoita, videoi, virkkaa tai värkkää meille amisarkesi! Amisarkea-kisa on jo käynnissä ja kilpailuaika päättyy 9.10.2017. Kisassa on omat sarjansa ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle kolmessa eri lajissa:kirjoita, videoi, virkkaa tai värkkää. Raati palkitsee parhaiden töiden tekijät 100 euron lahjakortilla. Tutustu kisaohjeisiin ja laita kisatyösi matkaan SAKU ry:n toimistolle.

Lähes 100 oppilaitosta mukana Hyvinvointivirtaa-teemaviikolla

Hyvinvointivirtaa-teemaviikko kokoaa viikolla 40 opiskelijoita opintojen alussa yhteen, antaa mahdollisuuden ryhmäytymiseen sekä opiskelijoiden ja henkilöstön tutustumiseen.

Kahdeksatta kertaa järjestettävälle teemaviikolle mukaan on ilmoittautunut jo lähes sata ammattioppilaitosta. Viikon aikana opiskelijoille nostetaan terveyteen, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyviä teemoja toiminnallisella tavalla esille. Tapahtumien rakentamisessa suunnitteluun ja toteutukseen otetaan mukaan sekä henkilöstön että opiskelijoiden osaamista ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia toiminnallisia kokonaisuuksia.