SAKU ry:n uutiskirje 20.8.2018

Olet täällä

Syyskisat käynnistävät henkilöstön liikuntavuoden

Seinäjoen Syyskisoissa 1.-2.9.2018 on mukana hieno kesäisten lajien kirjo: yleisurheilu, frisbeegolf, beach volley, petankki, saappaanheitto ja maastojuoksu. Kaikki lajit sopivat niin kisamielellä liikkuville, taitojaan verestäville kuin omaa lajiaan etsivillekin. Liity joukkoihin mukaan nopeasti, sillä Syyskisojen ilmoittautuminen päättyy 21.8.2018.

Golfaajat mittaavat taitojaan 14.-15.9.2018 Oulussa. Kisoissa on sarjat naisille, miehille sekä neljän hengen joukkueille. Virpiniemessä järjestettäviin kisoihin mahtuu väylille 120 kilpailijaa. Ilmoittautumiset golfiin 6.9.2018 mennessä.


Lähde mukaan tramppaamaan

Henkilöstön liikuntakampanja Rennon kilvan kunnon Tramppaajat kutsuu tiimejä liikkumaan 3.9.-28.10.2018. 

Kampanjassa tiimien koko on varsin vapaa. Porukkaan pitää kerätä vähintään neljä osallistujaa, eikä tiimien koossa ole ylärajaa. Kisassa tiimin tulee valita itselleen sopivin Rento-, Kunto- tai Kilpasarjasta. 

Rennon kunnon kilvan Tramppaajat tavoittelevat hyvää oloa ja ja liikkeen lisäämistä, jota siivittää yhdessä tekeminen. Kampanjasivustolle, osoitteessa www.liikkeelle.net, pääsee tutustumaan 27. elokuuta. 


 

 

 

Jalkapallossa uutuutena on harrastesarja

Opiskelijoiden jalkapallossa mestaruuksista pelataan sekä poikien että tyttöjen sarjoissa. Poikien sarja käynnistyy alueellisilla karsintaturnauksilla, joista parhaat joukkueet etenevät lopputurnaukseen. Tyttöjen sarja pelataan suoraan lopputurnauksena, mikäli joukkuemäärä pysyy alle kahdeksassa joukkueessa.

Uutuutena mukana on harrastesarja, jota pelataan puolella kentällä ja pienemmällä pelaajamäärällä. Pelaajia voi joukkueeseen valita sukupuolesta riippumatta. Harrastesarjassa pelataan alueellisista mestaruuksista. Lue lisää ja ilmoittaudu sarjoihin mukaan 30. elokuuta mennessä. 

SAKU ry:n uutiskirjeet ja GDPR

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) tuli voimaan 25. toukokuuta 2018. SAKU ry käsittelee henkilötietoja sen sääntöjen mukaisesti. Henkilötietojen käsittelyn periaatteet on kirjattu verkkosivuillemme uuden asetuksen mukaiseen tietosuojaselosteeseen.

Tämän uutiskirjeen vastaanottajina ovat SAKU ry:n jäsenyhteisöjen nimeämät yhteyshenkilöt sekä uutiskirjeen itselleen tilanneet henkilöt. Jos et jatkossa halua vastaanottaa uutiskirjettämme, voit perua uutiskirjeen klikkaamalla tämän viestin alareunassa olevaa "Uutiskirjeen tilauksen peruminen" -linkkiä.