SAKU ry:n uutiskirje 17.12.2018

Olet täällä

Keilaa kisa kotiradalla

Vuoden vaihteen kiireiden keskelle sopii hyvin rentoutukseksi pieni keilakisa! Henkilöstön keilailun kotiratakisassa keiloja kaadetaan neljän henkilön joukkueina. Kerää siis joukkue kasaan ja suuntaa tulosten tekoon lähimmälle keilahallille.

Kisassa joukkueen tulos lasketaan tasoituksellisista tuloksista. Jokainen keilaaja heittää kisassa kaksi sarjaa. Kisatulokset tulee postittaa osoitteeseen miia.uskalinmaki@sakury.net joulukuun loppuun mennessä. 


Treenaa lomalla Talvikisoihin

Henkilöstön Talvikisat järjestetään 16.-17.2.2019 Pajulahden Urheiluopistolla. Lajeina ovat tutut hiihto, keilaus ja sähly. Tämän vuoden lisälajina on pilkkiminen, jossa kalaonnea testataan niin yksilö- kuin parikisassa. Luvassa on myös opiskelijoiden ohjaamia liikunta- ja kehonhuoltotunteja sekä maksullisia Inbody-mittauksia. 

Ilmoittautumiset Talvikisoihin viimeistään 31. tammikuuta mennessä. Mikäli tarvitset majoitusta, niin varaukset kannattaa tehdä pikaisesti Pajulahdesta. 


 

 

Tilaa tutorkoulutus oppilaitokseesi

SAKU ry:llä on tarjolla kolmenlaisia koulutuksia tutoreille. Harrastetutoreille järjestetään kaksiosaista koulutusta, jossa teemoina ovat tutorina toimiminen ja ryhmän ohjaaminen sekä tapahtuman järjestäminen ja harrastekerhot. Yksipäiväisessä liikuttajatutorkoulutuksessa tutorit saavat käytännön vinkkejä ja valmiuksia liikkeen lisäämiseen omassa oppilaitoksessa.

SAKU ry:ltä voi tilata myös tapahtumajärjestämisen työpajan, jossa ideoidaan opiskelijalähtöisesti jokin oppilaitoksen oma kulttuuri- tai liikuntatapahtuma, joka myös toteutetaan koulutuksen jälkeen. Koulutuksien tilaukset ja lisätiedot osoitteesta sakury@sakury.net

Hyvää joulunaikaa!

Toimistomme väki siirtyy joulunviettoon perjantaina 21. joulukuuta. Toimistomme on jälleen avoinna 2. tammikuuta. 

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille tapahtumiimme osallistuneille ja tapahtumajärjestäjille. Nähdään ensi vuonna juhlavuoden tapahtumissa!