SAKU ry:n uutiskirje 15.8.2019

Olet täällä

70-vuotisjuhlat Tampereella

Tasavuosia täyttävää SAKU ry:tä juhlitaan heti syksyn aluksi 30.8.-1.9. Tampereella.

Viikonloppu käynnistyy perjantaina puolilta päivin juhlaseminaarilla, jonka teemoina ovat opiskelijoiden työkykyisyys, tulevaisuuden työelämätaidot ja työhyvinvointi. Seminaarin jälkeen siirrymme iltajuhlaan, joka pitää sisällään hyvää ruokaa, SAKU-muistoja vuosien varrelta, palkitsemisia ja SAKUstars-tähtiä lavalla.

Ilmoittaudu yhteiseen juhlaamme 21. elokuuta mennessä.


Urheilujuhlaa Syyskisoissa

SAKU ry:n juhlaviikonloppu jatkuu Syyskisoilla 31.8.-1.9. Tampereella. Lauantaina ja sunnuntaina mestaruuksia tavoitellaan yleisurheilussa, beach volleyssa, frisbeegolfissa ja petankissa. Juhlalajina on mukana sekajoukkueina pelattava pesäpallo.

Pesäpallojoukkueen kokoamisessa on jo kiire, sillä joukkue tulisi ilmoittaa mukaan 16.8. mennessä. Muihin Syyskisojen lajeihin ilmoittautuminen päättyy 20.8.


 

 

Juhlavuoden liikuntakampanjassa askelletaan jälleen

Henkilöstön Liikkeelle.net-kampanja sai alkunsa kymmenen vuotta sitten Marssi Marsiin -kampanjalla. Kymppisynttäreiden kunniaksi palaamme ensimmäisen kampanjan lajiin eli askellukseen.
Liikuntakampanjassa askeleita kerätään 4-10 henkilön tiimeinä Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa 9.9.-20.10. välisenä aikana. Kampanjan sisältöihin pääsee tutustumaan Syyskisoissa, joissa kisailijoita haastetaan mukaan Kymppilenkille!

Amistamossa syntyy liikkuvia ideoita

Amistamo on ryhmäyttämiseen keskittyvä liikunnallinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuottaa uusia ideoita oppilaitosten tutor- ja opiskelijakuntatoimintaan sekä tarjota valmiita toimintamalleja opiskelijoiden ryhmäyttämispäiviin, liikuntapäiviin ja harrastetoimintaan.
Amistamon rasteilla osallistujat pääsevät itse kokeilemaan erilaisia ryhmäyttämisen keinoja. Lisäksi rastien pitäjät kertovat vinkkejä, miten toimintarasteja voi hyödyntää omassa oppilaitoksessa ryhmäyttämisessä, luokan yhteishengen kohottamisessa tai tauoilla pidettävässä toiminnassa. 
Seuraava Amistamo järjestetään Kokkolan ammattiopistolla 11.9.2019 kello 9.00-15.00. Lisäksi tutortoiminnan ohjaajille pidetään työpaja kello 9.30-11.00. Ilmoittaudu Amistamoon 4.9. mennessä.

Ammattiosaajan työkykypassin päivittelypäivä

Ammattiosaajan työkykypassin uudistukset pääsevät esille 25. syyskuuta Tampereella passin päivittelypäivillä. Paikalla kuullaan myös passitoimijoiden kuulumisia ja vaihdetaan ideoita työkykypassin käyttöönotosta ja käytöstä. Ilmoittaudu päivittelypäiville 15.9. mennessä: terhi.lehmussaari@sakury.net.