SAKU ry:n uutiskirje 14.9.2016

Olet täällä

Hyvinvointivirtaa-viikon
järjestelyt ovat käynnissä

28 koulutuksen järjestäjää on ilmoittanut osallistuvansa Hyvinvointivirtaa-viikon järjestämiseen. Teemaviikko tullaan toteuttamaan lokakuun alussa 94 oppilaitoksessa, toimipisteessä tai yksikössä. Hienoa! SAKU ry kiertää viikon aikana 14 oppilaitoksessa tai toimipisteessä ja Varalan opiskelijaryhmä kuudessa oppilaitoksessa.

Jos joku vielä kaipaa vinkkejä viikon toteuttamiseen, niitä löytyy Arjen arkin verkkosivuilta (kurkkaa esimerkiksi Amisrata-vinkkejä). Yhteistyökumppanit saattavat olla jo varattuja, mutta materiaaleja voi vielä tiedustella.

Hyvinvointivirtaa-viikolle ilmoittautuneille lähetetään ensi viikolla materiaalipaketti viikon toteuttamista varten. Paketissa on ilmapalloja, huomionauhaa ja lattiatarroja rekvisiitaksi sekä käytännön ohjeita viikon toteutukseen. Lisäksi kaikki viikolle ilmoittautuneet saavat ensi viikolla sähköpostiinsa lehdistötiedotteen paikallista tiedottamista varten.


Lue tuore Action!-lehti verkossa

Syksyn Action!-lehti on nyt luettavissa verkossa. Numerossa käsitellään laajasti työkykyisyyden teemaa ja siihen liittyviä opetuksen tukimateriaaleja. Mielenkiintoisissa henkilöhaastatteluissa ovat esittelyssä mm. stipendinsaajat sekä huippuamis Aleksi Ojala, joka edusti Suomea Rion olympialaisissa.

Lue lehden sähköinen verkkoversio.


 

 

 

Vielä ehtii!

Tyttöjen jalkapallon lopputurnaus pelataan Vuokatissa 28.9. Mukaan ehtii vielä! Ilmoittautumiset suoraan Miialle osoitteeseen miia.uskalinmaki@sakury.net 15.9. mennessä.

Ilmoittautuminen tyttöjen ja poikien salibandysarjoihin päättyy 15.9. Alueelliset karsintaturnaukset pelataan syksyn aikana ja lopputurnaus Tampereella 17.2. Ilmoittautumiset: www.sakury.net/ilmo

Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM-kilpailut järjestetään Tampereella 24.-25.9. Tampereen teknillisen yliopiston Tamppi Areena tarjoaa loistavat puitteet Suomen vahvimpien opiskelijoiden ja voimakkaimman opinahjon mestaruuksista mittelemiseen. Ilmoittautumiset 15.9. mennessä osoitteeseen ville.vikman@biz.tamk.fi

 

SAKU on the road -kiertue starttaa viikolla 40

Hyvinvointivirtaa-viikolta starttaa myös SAKU on the road ­– liikettä amiksiin -kiertue. Kiertueen tavoitteena on levittää Lupa liikkua -suosituksia ja tehdä oppilaitosten arjesta pysyvästi aktiivisempaa.

Kiertueella koulutuksen järjestäjien johdolle ja henkilöstölle kerrotaan konkreettisista, liikuntaa lisäävistä hyvistä käytännöistä Lupa liikkua -infopajassa. Henkilöstölle tarjotaan lisäksi Arjen arkki -menetelmä- ja materiaalitori. Opiskelijat otetaan mukaan kiertueelle amisrata-liikuntatapahtuman avulla. SAKU ry tarjoaa amisratojen järjestämiseen tarvittavia ohjeita ja materiaaleja, mutta rastiradan toteuttavat opiskelijat itse.

Kiertueella vieraillaan 25 oppilaitoksessa tai toimipisteessä ja kolmessa seminaarissa sekä järjestetään kaksi koulutustilaisuutta asuntolaohjaajille.