SAKU ry:n uutiskirje 14.1.2016

Olet täällä

Talvikisoissa on monipuolinen lajikattaus

Talvikisoihin harjoittelussa on nyt loppukirin aika, sillä Talvikisat järjestetään Kisakallion Urheiluopistossa 6. - 7.2.2016!

Talvikisojen lajivalikoima on monipuolinen! Hiihdä ensin vapaata tai pertsaa. Sukella uima-altaaseen, perhostele, vaihda vapaalle ja ota haltuun SAKU-sekari. Kaada keilat rennolla rytmillä. Sulkapalloa voit lähteä pelaamaan yksin tai yhdessä parin kanssa. Sählyjoukkueita kentillä juoksee reikäpallon perässä monta. Talvikisojen lajivalikoimassa mukana ovat hiihto, sähly, keilailu, sulkapallo ja uinti.

Nyt on viimeistään aika toimia! Sählyjoukkueiden ilmoittautuminen päättyy jo 14. tammikuuta. Muihin lajeihin ehtii ilmoittautua 27. tammikuuta mennessä. 


Espoo on SAKUstars-kisojen näyttämönä

SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu ammattiin opiskeleville. Tänä keväänä opiskelijat valtaavat lavat Espoossa 19. - 21.4.2016. 

Mukana lajeissa on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu! Osaamistaan opiskelijat pääsevät näyttämään kuvataiteessa, näyttämötaiteessa, musiikissa, tanssiliikunnassa ja shakissa. Näytöslajina Espoossa koristellaan kakkuja.

Ilmoittautuminen sekä ennakkotyö- että livesarjoihin on jo avoinna. Ennakkotyösarjoihin ilmoittautumiset tulee tehdä 11.2.2016 mennessä. Livesarjoihin ehtii ilmoittautua 11.3.2016 mennessä. 


 

Uusia tehtäväkortteja työkykypassin toteuttamisen tueksi

Ammattiosaajan työkykypassin opiskelijoille suunnatulla Alpo.fi-sivustolla on nyt julkaistuna Ammattikuntoon.fi-sivuston tueksi tehtyjä tehtäväkortteja. Ammattikuntoon.fi-palvelusta on tehty tehtäväkortit "Työkykyä edistävä liikunta" ja "Terveysosaaminen" -osa-alueiden alle. Tehtäväkortit löytyvät Alpo.fi-sivustolla Työkykypassi-otsikon alta. (http://alpo.fi/koistinen/tyokyky/tehtavakortit/)

Ammattikuntoon-palvelu on toteutettu HeiaHeia-hyvinvointipalvelua alustana käyttäen. Palvelu on nykyaikainen ja motivoiva työkalu ammattiin opiskelevan nuoren kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja seurantaan. 


Materiaalisalkusta apua viestintään

Oletko jo tutustunut SAKU ry:n materiaalisalkun sisältöihin? Nettsivujen materiaalisalkusta löytyy tukimateriaaleja SAKU ry:n yhteyshenkilöille, kilpailujen järjestäjille ja muille ammatillisen koulutuksen liikunta- ja kulttuuritoiminnasta kiinnostuneille. 

Materiaalisalkusta löytyvät myös lomakepohjat, joita tarvitaan ansiomerkkien ja kuntomitalien hakemiseen.Salkku sisältää myös järjestön säännöt, tuoreimmat vuosikertomukset ja toimintasuunnitelmat sekä Action!-tiedotuslehdet.