SAKU ry:n uutiskirje 13.2.2018

Olet täällä

SAKU-sähly pelataan luokkajoukkueilla

Nyt tehdään joukkueita SAKU-sählyyn, jossa joukkueet muodostetaan yhden luokan oppilaista. Pojille ja tytöille on omat sarjansa.

Ilmoittautuminen SAKU-sählyyn päättyy 21. helmikuuta, joten ennen joukkueen valintaa ehtii vielä halutessaan pelata koulutuksen järjestäjän oman sisäisen sarjan.

Valtakunnallisen sarjan ensimmäinen kierros pelataan alueellisina väliturnauksina. Lopputurnaus pelataan SAKUgames-tapahtuman yhteydessä Tampereella 23. toukokuuta.


Kokkolassa koetaan 1001 tarinaa

SAKUstars-kulttuurikilpailujen näyttämönä toimii 17. - 19.4.2018 Kokkola. Kisalajeina mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu.

Ennakkotöissä osaamistaan voi osoittaa 14 sarjassa. Paikan päällä lavalle noustaan 21 sarjassa. Kisojen teemana tänä vuonna on 1001 tarinaa.

Ennakkotyöt ovat jo tuomariston arvioitavana. Livesarjojen ilmoittautuminen päättyy 9. maaliskuuta.  


 

 

SAKU ry etsii verkostokoordinaattoria

Etsimme uutta verkostokoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2018 alkaen. Verkostokoordinaattori tuntee ammatillisen koulutuksen, hänellä on laaja ymmärrys hyvinvoinnista sekä verkostotoiminnan osaamista. Etsimämme henkilö on esiintymiskykyinen, osaa viestiä sujuvasti ja oivaltaa sähköisen viestinnän mahdollisuudet. 

SAKU ry:n verkostokoordinaattori vastaa järjestön hankekokonaisuudesta, ja työnkuvaan kuuluu hankkeiden valmistelu, seuranta ja raportointi. Tuttua on myös koulutusten, seminaarien ja muiden tapahtumien järjestäminen. 

Keväällä kuntoillaan paikalliskampanjoissa

Kevät kutsuu liikkumaan! SAKU ry tarjoaa jäsenyhteisöilleen keväälle oppilaitoskohtaisia liikuntakampanjoita. Jokaiselle kampanjan tilanneelle koulutuksen järjestäjälle tehdään oma kampanjasivunsa, jolla osanottajat voivat seurata kampanjan etenemistä. Kyse on joukkuekampanjoista, jolloin myös tiimiläisiltä saadaan tukea omaan liikkumiseen.

Paikalliskampanja hinnoitellaan koulutuksen järjestäjän henkilöstömäärän mukaan. Kampanja-aika on käynnistettävissä maalis-huhtikuun alusta esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden ajalle. 

Ilma-aseet kotiratakisana

Kotiratakisaan osallistutaan omalla paikkakunnalla. Ilma-aseiden kotiratakisan lajeina ovat ilmapistooli ja -kivääri. Kisaan voi osallistua lähimmällä ampuradalla tekemällä tuloksen tammi-helmikuun aikana.

Kisassa on sekä kilpa- että rentosarja. Ilmoittautuminen kisaan päättyy 28. helmikuuta. Tulosten tulee olla perillä SAKU ry:n toimistolla 1. maaliskuuta mennessä.