SAKU ry:n uutiskirje 12.5.2020

Olet täällä

SAKUgames livemix on amisten liikuntapäivä

Koronakevät peruutti SAKUgames 2020 -tapahtuman, mutta ei liikkumista. SAKUgames livemix kannustaa 26.5. opiskelijoita ja henkilöstöä ylös koneiden äärestä, katkaisemaan istumista ja nostamaan sykettä.

Livestriimissä on mukana opiskelijoiden toteuttamia liikuttavia ja SAKUgames-lajeihin vinkkejä antavia videoita. Lajeina mukana ovat nyrkkeily, olkkaritreenit, tanssi, penkki- ja toistovoimapunnerrus, frisbeegolf ja dodgeball. Liity mukaan liikkumaan liveen 26.5.2020 kello 10.00 alkaen osoitteessa lyhin.fi/sakugameslivemix.


Amistamo kokoaa tutorit

Amistamo 2020 -tapahtuma järjestetään Sastamalassa 23. syyskuuta. Tapahtuman rasteilla tutorit ja harrastustoiminnan ohjauksesta kiinnostuneet opiskelijat pääsevät kokeilemaan erilaisia ryhmäyttämisen keinoja, joita voi hyödyntää omassa oppilaitoksessa uusien opiskelijoiden kohtaamisessa, luokan yhteishengen kohottamisessa tai taukotoiminnassa.

Osallistumaksu tapahtumaan on 12 euroa/henkilö, mikä sisältää päivän ohjelmat ja ruokailut. Tutorohjaajille järjestetään oma maksuton työpaja. Kaikkien ryhmänsä tapahtumaan 5. kesäkuuta mennessä ilmoittaneiden kesken arvotaan SAKU ry:n harrastetutorkoulutus.


 

 

SAKUstars ilmoittautuminen on jälleen avoinna

Koronatilanne siirsi SAKUstars-kilpailut keväältä syksyyn. Helsingissä kisat järjestetään 8.-10.9.2020. Ilmoittautumisjärjestelmä syksyn kisojen livelajien osalta on nyt avattu uudelleen. Tiedot osallistumista tulee käydä päivittämässä ilmoittautumisjärjestelmässä 5. elokuuta mennessä. 

Ennakkotöistä on koottu näyttely, johon voi käydä kisasivustolla tutustumassa. Sivuilta löytyy myös linkki SAKUstars Special 2020 -tapahtuman livestriimeihin.

Syyskisat odottavat kisailijoita Kalajoella

Henkilöstön Syyskisat käynnistävät tulevan lukuvuoden tapahtumat. Syyskisat järjestetään 5.-6. syyskuuta Kalajoella. Lajivalikoimassa mukana ovat yleisurheilu, beach volley, frisbeegolf, petankki, saappaanheitto, maastojuoksu, ninjarata ja hiekkapesis.

Kalajoen hiekkasärkkien suuntaan kannattaa lähteä perjantaina ajoissa, sillä illalla on mahdollisuus pistää askelmerkit kohdalleen yleisurheilun lajitreeneissä kello 18.00. Lauantain avajaisissa nähdään myös joukkueiden esittelyt. Ilmoittautuminen Syyskisoihin on käynnissä 19. elokuuta asti.