SAKU ry:n uutiskirje 11.2.2019

Olet täällä

SAKU-lentis pelataan Vierumäellä

Lentopalloilijat kokoontuvat keväällä suurtapahtumaan 6.-7. huhtikuuta Vierumäelle. Mestaruuksista on viime vuosina ollut kamppailemassa nelisenkymmentä joukkuetta.

Naisten A-, miesten A-, B-, 50A- ja 58A-sarjoissa osallistumisoikeus määräytyy aiemman pelimenestyksen perusteella. Alempiin sarjoihin mukaan pääsee ilmoittautumalla. Jos pelureita ei omasta peliyhteisöstä löydy riittävästi, niin mukaan voi liittyä myös SAKU-joukkueeseen. Joukkueiden tulee turnaukseen ilmoittautua mukaan 12. maaliskuuta mennessä. 


Yhteyshenkilö, tuus virtuaalikahville

SAKU-toiminnan ensimmäiset virtuaalikahvit järjestetään Skypessä tiistaina 12. helmikuuta klo 14 alkaen. Pistä tulille kahvia tai teetä ja ole valmiina kuulemaan ja kysymään SAKU-toiminnasta. Toimiston ensimmäisillä kutsuilla vieraita odottavat toiminnanjohtaja Saija Sippola ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen.

Liity Skype-kokoukseen

Tiistaina 12. helmikuuta järjestetään klo 10 alkaen myös toinen Skype-tapaaminen, joka tarjoaa apua ja ideoita Liikkuva opiskelu -hankehakemuksen tekemiseen. Haku on käynnissä 8.3.2019 saakka. 

Tietoa liikkuvasta opiskelusta ja ideoita hankehakemuksen tueksi ovat jakamassa koulutuskoordinaattori Tiina Hasari ja verkostokoordinaattori Maria Käkelä. Tähän Skypeen toivomme ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme lähettää ennakkomateriaalia ennen Skype-tapaamista. Ilmoittaudu mukaan: maria.kakela@sakury.net.


 

 

Hae ansiomerkkiä tai kuntomitalia

SAKU ry täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Erityisesti juhlavuoden kunniaksi toivomme jäsenyhteisöjen innostuvan muistamaan aktiivisia SAKU-toimijoitaan. Pitkän linjan yhteyshenkilöitä, kehittämisryhmäläisiä ja hallituksen jäseniä voisi kiittää esimerkiksi SAKU ry:n ansiomerkillä. Henkilöstöliikunnassa pitkään mukana olleita voi muistaa hakemalla SAKU ry:n kuntomitalia. 

Ansiomerkkejä ja kuntomitaleita voivat hakea koulutuksen järjestäjät omalle henkilöstölleen. Merkit ja mitalit myöntää SAKU ry:n hallitus. Mikäli merkit ja mitalit toivotaan jaettavaksi SAKU ry:n 70-vuotisjuhlaviikonloppuna (30.8.-1.9.), niin hakemusten tulee olla perillä toukokuun loppuun mennessä. 

Osallistu ilma-aseiden kotiratakisaan

Ilma-aseiden kotiratakisassa ovat lajeina ilmapistooli ja ilmakivääri. Kotiratakisa toteutetaan omalla tai lähipaikkakunnalla. Tee tulos tammi-helmikuun aikana ampumaradalla. Tulkkaa tulokset ampumaseuran avustuksella ja toimita tiedot helmikuun loppuun mennessä SAKU ry:n toimistolle. 

SAKU-sähly pelataan luokkajoukkuein

SAKU-sählyn valtakunnalliseen sarjaan ilmoittaudutaan yhden luokan opiskelijoista muodostetulla luokkajoukkueella. Valtakunnallisen sarjan ensimmäinen kierros pelataan alueellisina väliturnauksina. Finaalit pelataan SAKUgames-tapahtumassa 15. toukokuuta Tampereella. Ilmoittautuminen SAKU-sählyyn päättyy 15. helmikuuta.