Pian on kaksi viikkoa askellettu (19.9.2019)

Olet täällä

Liikkeelle.net-askelkampanjassa on menossa jo toinen viikko! Nyt vietetään myös Euroopan Liikkujan viikkoa, jonka slogan on "Kävellen eteenpäin". Askeleet ovat siis arvossaan molemmissa kampanjoissa!

Rentosarjassa neljä tiimiä on saavuttanut ensimmäisen viikon tavoitteen eli kymppilenkkejä viitenä päivänä viikossa on suorittanut tiimistä vähintään kaksi kolmasosaa. Nämä tiimit ovat Myllypuron mehevät ja Stadin sihteerit CHILLAA Stadin ammattiopistosta, Svinhun Levottomatjalat Salpauksesta ja TAIn tuksut. Rentosarjassa kymppilenkkeilee yhteensä kolmetoista tiimiä. 

Kuntosarjassa askeleitaan mittaa 46 tiimiä. Näistä kolmen kärjessä taivaltavat Kunnon, kunnon kohottajat Omniasta, Stadin Vallilattaret ja Tepan teputtajat Hyriasta.

Kilpasarjassa vauhtia pitää yllä kolmetoista tiimiä. Eniten askeleita ovat tähän mennessä keränneet viime vuoden voittajatiimi Vauhtia VALMAssa Sedusta, Kempeleen voimatytöt ja sähköjänikset OSAOsta ja Stepperit JEDUsta. 

Tiimihaasteista on käynnissä bongauskävely. Bongauskävelyllä lähdetään tiimikävelylle bongaamaan valmiilta listalta mahdollisimman monta kohdetta ja mahdollisimman isolla porukalla. Bongaamaan ehtii vielä hyvin mukaan, kun aikaa bongailla on sunnuntaille asti. Tiimihaasteet tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 23. syyskuuta kello 12.00 mennessä. Voittajatiimin yllätämme herkkukorilla! 

Olettehan jo liittyneet Facebookissa Liikkeelle.net-ryhmään? Kovasti odotamme teiltä myös tiimivalokuvia!

Terveisin,

Liikkeelle-kampanjatiimi