Maalissa ollaan!

Olet täällä

Maalissa ollaan! 13 030 tuntia liikuntaa + 23 493 361 askelta + 10 671 hyvän olon tekoa. Hyvä me!!!

Ammatillisen koulutuksen henkilöstölle suunnattu Liikkeelle.net-liikuntakampanja innosti tänä syksynä mukaan lähes 600 osallistujaa liikuntaminuuttien metsästykseen ja hyvän olon tekojen kartuttamiseen. Neljän viikon kampanja saatiin päätökseen sunnuntaina. Kiitos kaikille mukana olleille!

Juttu, tilastot ja tulokset

  • Käy lukemassa juttu kampanjasta: https://sakury.net/uutiset/liikkeelle-kampanja-kannusti-tekemaan-hyvan-olon-tekoja
  • Kampanjasivuilla www.liikkeelle.net voit käydä katsomassa sarjakohtaiset lopputulokset. Voit myös tutustua oman tiimisi ja oman koulutuksen järjestäjäsi tuloskoosteeseen (edellyttää sisäänkirjautumista sivustolle).
  • Muistoksi kannattaa käydä myös tulostamassa kampanjadiplomi (edellyttää sisäänkirjautumista sivustolle, diplomipohja päivitetty maanantaina klo 20.00).

 

Palautteet

Keräämme palautetta kaikesta SAKU ry:n toiminnasta. Meille olisi tärkeää saada kuulla, miten kampanja mielestänne onnistui. Palaute auttaa meitä kehittämään kampanjaa ensi vuodelle ja myös raportoimaan toiminnastamme eteenpäin jäsenistölle ja rahoittajille. Olisi mielenkiintoista esimerkiksi kuulla, toivatko hyvän olon teot kannustavan lisän kampanjaan ja miten kampanja näkyi teidän oppilaitoksessanne?

Palautelomake on yhteinen kaikelle toiminnallemme, ja nyt palautteen kohteena on siis liikuntakampanja > valtakunnallinen Liikkeelle-kampanja. Tapahtuman päivämääräksi voi laittaa viimeisen kampanjapäivän eli 26.9.2021.

SAKU-toiminnasta palautetta antaneiden kesken arvomme puolivuosittain kuusi S-ryhmän 50 euron lahjakorttia. Linkki palautelomakkeelle: https://lyhin.fi/he-palaute

Muista myös kevätkampanjat!

SAKU ry järjestää keväällä Liikevirtaa-liikuntakampanjan opiskelijoille 4.-24.4.2022. Henkilöstölle on puolestaan tarjolla oppilaitoskohtaisia tilauskampanjoita. Kevään kampanjoiden markkinointi käynnistyy heti vuoden alussa. Sopisiko teidän oppilaitokseenne vaikkapa talvilajejakin huomioiva Keväthanget-liikuntakampanja tai kohti kesää kurkottava Kevätpörräys? 

Kiitos osallistumisesta – liikunnallista ja hyvän olon tekojen täyttämää syksyä kaikille!