Liikkeelle.net-sivusto on nyt avoinna

Olet täällä

 

Henkilöstön liikuntakampanja starttaa jo ensi viikon maanantaina! Kampanjaan osallistutaan 4-10 osallistujan tiimeinä 29.8.-25.9.2022 välisellä ajalla. Kampanjassa jokainen tiimi voi valita itselleen innostavan tavan lisätä liikettä ja omaa hyvää oloa. Tiimin voi omien tavoitteidensa mukaisesti ilmoittaa mukaan joko Rento-, Kunto- tai Kilpasarjaan. Valitkaa Rentosarja, jos tähtäimessänne on liikkua aikuisten liikkumisen suosituksen mukaisesti. Valitkaa Kuntosarja, jos haluatte kisata kaikki arkinen aktiivisuus ja liikuntalajit huomioiden. Valitkaa Kilpasarja, jos tavoittelette voittoa keräämällä suurimman määrän liikuntaminuutteja vapaa-ajalla. Liikuntaminuuttien keräämisen lisäksi kannustamme kaikkia tiimejä lisäämään voimavaroja syksyyn myös hyvän olon teoilla.

Liikkeelle.net-kampanja tarkoittaa satsauksia omaan hyvinvointiin sekä työyhteisöä yhdistävää tekemistä. Kampanjan aikana voi tutustua paremmin uusiin ja vanhoihin työkavereihin, testata vaikuttaako säännöllinen liikkuminen jaksamiseen ja innostua uusista lajeista.

Liikkeelle.net-sivusto on jo avoinna. Nyt on hyvä aika koota tiimi, tutustua sisältöihin ja motivoida osallistujat maanantaina alkavaan kampanjaan mukaan.

Terveisin,

SAKU ry:n
kampanjatiimi