Liikkeelle.net-kampanja ylitti puolivälin

Olet täällä

Henkilöstön liikuntakampanjassa on ehditty jo yli puolivälin!

Rentosarjassa kuusi tiimiä on saavuttanut aikuisten liikkumisen suosituksen kahtena kuluneena kampanjaviikkona. Kuntosarjassa kärkitiloja pitävät hallussaan Riverian tiimit Niskalan Ponnistus NiPo ja Minuutti kerrallaan, kolmantena liikkuu SeduKullat. Kilpasarjassa mitalisijoissa ovat kiinni Poken Entiset aikuiset, Keudan KanttarEllit ja Sedun Varmat Liikkujat. 

Liikkeelle.net-kampanja tarkoittaa satsauksia omaan hyvinvointiin sekä työyhteisöä yhdistävää tekemistä. Kampanjan aikana voi tutustua paremmin uusiin ja vanhoihin työkavereihin, testata vaikuttaako säännöllinen liikkuminen jaksamiseen ja innostua uusista lajeista. Hyvän olon tekoja unohtamatta! Juuri julkaistusta nettijutusta voit lukea, miten liikuntaminuutteja keräävät ja yhteistä tekemistä rakentavat tiimit Haapop rento, Entiset aikuiset ja Niskalan Ponnistus NiPo. 

Reaaliaikaisuus on kampanjassa aina valttia! Kampanjassa mukana olevat tiimit tykkäävät seurata, miten muut liikkuvat. Muistathan, että liikunnan lisääminen onnistuu kätevästi myös puhelimella. Yksinkertaistetun lomakkeen suoritusten tallentamiseen löydät osoitteesta: https://liikkeelle.net/lisaa-suoritus.

Nettijutussa on mukana myös mukavat kuvat haastatelluista tiimeistä. Olisi hienoa päästä kuulolle tiiminne kuulumisista sekä saada myös valokuva tiimistänne. Kuvia ja kuulumisia voi jakaa Liikkeelle.net Facebook-ryhmässä tai laittamalla suoraan postia osoitteeseen sari.mantila-savolainen@sakury.net.

Terveisin,

SAKU ry:n
kampanjatiimi