Kiitos osallistumisesta Liikkeelle-kampanjaan!

Olet täällä

Hei Liikkeelle-kampanjan osallistuja!

Maaliviiva on ylitetty, liikuntaminuutteja ja askeleita kerätty hirmuinen määrä ja itseä hemmoteltu hyvän olon teoilla. Ammatillisen koulutuksen henkilöstölle suunnattuun Liikkeelle.net-liikuntakampanjaan osallistui tänä syksynä 512 henkilöä 87 tiimissä. Lämmin kiitos osallistumisesta!

 

Juttu, tilastot ja tulokset

  • Käy lukemassa juttu kampanjasta SAKU ry:n nettisivuilla.
  • Kampanjasivuilla www.liikkeelle.net voit käydä katsomassa sarjakohtaiset lopputulokset. Voit myös tutustua oman tiimisi ja oman koulutuksen järjestäjäsi tuloskoosteeseen (edellyttää sisäänkirjautumista sivustolle).
  • Muistoksi kannattaa käydä myös tulostamassa kampanjadiplomi (edellyttää sisäänkirjautumista sivustolle).

 

Palautteet

Keräämme palautetta kaikesta SAKU ry:n toiminnasta. Meille olisi tärkeää saada kuulla, miten kampanja mielestänne onnistui. Palaute auttaa meitä kehittämään kampanjaa ensi vuodelle ja myös raportoimaan toiminnastamme eteenpäin jäsenistölle ja rahoittajille. Olisi mielenkiintoista esimerkiksi kuulla, miten kampanja näkyi teidän oppilaitoksessanne, miten kampanjan viestintä teidät tavoitti ja mitä ideoita teillä olisi siihen, että saisimme ensi vuonna mukaan vielä enemmän liikkujia.

Palautelomake on yhteinen kaikelle toiminnallemme. Palautetta antaessasi tee seuraavat valinnat, niin palautteet kohdentuvat oikein:
11. liikuntakampanja
12. valtakunnallinen Liikkeelle-kampanja
13. viimeinen kampanjapäivä eli 25.9.2022

SAKU-toiminnasta palautetta antaneiden kesken arvomme puolivuosittain kuusi S-ryhmän 50 euron lahjakorttia. Palautelomake löytyy osoitteesta: https://lyhin.fi/he-palaute

 

Muista myös kevätkampanjat!

SAKU ry järjestää keväällä Liikevirtaa-liikuntakampanjan opiskelijoille huhtikuussa. Henkilöstölle on puolestaan tarjolla oppilaitoskohtaisia tilauskampanjoita. Kevään kampanjoiden markkinointi käynnistyy heti vuoden alussa. Sopisiko teidän oppilaitokseenne vaikkapa talvilajejakin huomioiva Keväthanget-liikuntakampanja tai kohti kesää kurkottava Kevätpörräys? 


Kiitos osallistumisesta – liikunnallista ja hyvän olon tekojen täyttämää syksyä kaikille!

 

 

Terveisin,

SAKU ry:n
kampanjatiimi