Kiitos kaikille tramppaajille!

Olet täällä

Henkilöstön likuntakampanja saatiin maaliin sunnuntaina! Kiitos kaikille tramppaajille!

Kampanjassa liikkui 515 osallistujaa ja 70 tiimiä, joista liikuntaansa Rentosarjassa seurasi 15 tiimiä, Kuntosarjassa 42 tiimiä ja Kilpasarjassa 13 tiimiä. Rentosarjassa kaikkina kampanjaviikkoina terrveysliikunnan suosituksen mukaisen määrän liikuntaa tavoitti viisi tiimiä: Hyvä Yritys (Esedu), Sipoon Sudet (Keuda), SOTE A DREAM TEAM (Hyria), Unit 49'ers (Kpedu) ja Yhteiset Naiset (Sedu). Kuntosarjan kolmen kärjen muodostivat Sypäkät (Hyria), Iloiset Tallaajat (Kpedu) ja Kunnon Pinkit Ladyt (Omnia). Kilpasarjassa mitalisijat ottivat Sedu, Vauhtia Valmassa, Kauniit&Rohkeat (Stadin ammattiopisto) ja JEDU Team Sprint. 

Liikkeelle.net sivuston etusivulta pääsette tulostamaan henkilökohtaisen diplomin, tutustumaan tulosliitteeseen sekä jättämään seuraavan kampanjan suunnittelussa huomioitavaa palautetta. Jos kampanjan aikana nappasitte tiimistänne ja liikkumisestanne julkaisuvapaita kuvia, niin olisi hienoa saada myös näitä käyttöömme. Kuvat voi lähettää osoitteella sakury@sakury.net.

Kuntosarjan ja Kilpasarjan voittajatiimit saivat ensimmäiset kiinnitykset kiertopalkintoina jaettaviin pokaaleihin. Pokaalit, Rentosarjassa arvotut palkinnot sekä Kunto- ja KIlpasarjan kolmen parhaan tiimin palkinnot laitamme postiin ensi viikolla. Muistamiset lähtevät myös kaikkien osallistujien joukosta arvotuille viidelle tramppaajalle. Arpaonni suosi tällä kertaa Onerva Tuomenojaa, Sari Janssonia, Anu Hyvöstä, Kirsi Siirilää ja Seija Lainetta.

Liikunnallista syksyä edelleen!

Terveisin,

SAKU ry:n kampanjatiimi