Kiitos kaikille askeltajille!

Olet täällä

Kiitos kaikille Liikkeelle.net-kampanjaan osallistuneille! 

Askelkampanja vietiin maaliin Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa. Rentosarjassa kuusi viikkotavoitetta saavuttivat Turun ammatti-instituutin TAIn tuksut. Kuntosarjassa kolmen parhaan kärjen muodostivat Kunnon, kunnon kohottajat Omniasta, Stadin Vallilattaret ja Hyrian Tepan Teputtajat. Kilpasarjassa kolme parasta tiimiä olivat Sedun Vauhtia Valmassa, JEDUn Stepperit ja OSAOn Kempeleen voimatytöt ja sähköjänikset.

Tulosjuttu: https://liikkeelle.net/juhlavuonna-palattiin-askelkampanjaan 

Liikkeelle.net-sivustolla pääsette tutustumaan tulosliitteeseen, tulostamaan kampanjadiplomin sekä täyttämään palautelomakkeen. Kampanjan tasavuosien kunniaksi palattiin askelkampanjaan, mutta seuraavassa kampanjassa lajivalikoima tulee jälleen olemaan laajempi. Kampanjasisältöihinkin otamme mielellämme vinkkejänne vastaan.

Kunto- ja Kilpasarjan parhaat tiimit saavat vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnot. Pieniä palkintoja on luvassa myös Rentosarjassa kuusi viikkotavoitetta saavuttaneelle tiimille sekä Kunto- ja Kilpasarjojen kolmelle parhaalle tiimille. Kaikkien kampanjassa mukana olleiden kesken arvoimme viisi henkilökohtaista palkintoa. Tiimihaasteiden voittajatiimejä muistamme herkkukoreilla.

Liikunnallista syksyn jatkoa!

Liikkeelle.net-kampanjatiimi