Huomio tramppaajat!

Olet täällä

Onko liikuntakampanjan jälkeen hiipinyt mieleen ajatus, että tiimin kanssa voisi muulloinkin tehdä yhdessä jotakin? Nyt siihen olisi erinomainen mahdollisuus osallistumalla henkilöstön keilailun kotiratakisaan!

Kotiratakisa keilataan neljän hengen joukkueina omalla paikkakunnalla. Joukkueessa voi olla mukana sekä miehiä että naisia. Keilailu on helppo oppia ja vaikea hallita, siksi laji ottaa helposti pauloihinsa. Tasoitusjärjestelmän ansiosta voit kilpailla jo vasta-aloittajanakin.

Osallistuminen kisaan on helppoa! Tulosta tuloslomake (http://sakury.net/sites/default/files/sisalto/liikunta/keilailu_kilpailupoytakirja_sakury_1.pdf) mukaasi keilahallille ja palauta täytetty lomake 21.12.2016 mennessä SAKU ry:n toimistolle osoitteeseen SAKU ry, Mustanlahdenkatu 3 – 7 E, 33210 Tampere. Tai laita tulokset sähköpostilla osoitteeseen miia.uskalinmaki@sakury.net. Kolmelle parhaalle joukkueelle postitetaan SAKU ry:n mitalit. Lisäksi kaikkien osallistuneiden joukkueiden kesken arvotaan ilmainen osallistumisoikeus joukkueen jäsenille Talvikisojen keilakisoihin Vierumäelle 28. – 29.1.2017.

Terveisin,

SAKU ry:n kampanjatiimi