Ammattiosaajan liikuntavuosi, uutiskirje1/2018

Olet täällä

Koko vuosi on liikuntavuosi

Ammattiosaajan liikuntavuodessa sijoitukset ja tulokset eivät ole pääosassa, vaan haussa on mahdollisimman monta liikkujaa ja liikuntahetkeä. Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Lajeihin osallistutaan omalla paikkakunnalla.

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkitaan aktiivisia oppilaitoksia ja oppilaitosten yhteyshenkilöitä.


  

Amispito

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajina marras-joulukuussa oli Amispito, jonka lajeina oli seinäpito, lankutus ja riipunta. Osallistujamääriä voit ilmoittaa SAKU ry:lle aina 19. tammikuutta saakka. Eli vielä ehdit tämänkin lajin toteuttamaan yhdessä opiskelijoiden kanssa, jos viime vuonna Amispito joulukiireiden keskellä pääsi unohtumaan!

Ilmoita, mitä olette tehneet ja kuinka monta osallistujaa oli mukana. Joka ilmoituksesta ilmoittaja saa yhden arpalipukkeen, jolla osallistuu pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona toukokuun 31. päivä arvotaan JOPO-polkupyörä. Lisäksi joka lajin jälkeen arvotaan osallistujien kesken SAKU-vierailu. Muista myös jakaa parhaat fiilikset SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot tapahtumista tai toiminnastanne Miialle: miia.uskalinmaki@sakury.net
 

SAKU-keilailu (Let's Bowl)

Tammi-maaliskuussa Ammattiosaajan liikuntavuoden lajina on keilailu. Let’s Bowl -keilakilpailussa kaadetaan keiloja kumoon 3-5 hengen joukkueissa. Kisaan voit osallistua omalla paikkakunnallasi. Kerää joukkue kasaan ja suuntaa keilahallille. Jätä keilatuloksesi keilahallille ja olet mukana kisassa! Let’s Bowl -keilakilpailu jatkuu aina alakoulusta jatko-opintoihin asti (ala- ja yläkoulut, lukiot, ammattiopistot ja korkeakoulut).

Säännöt

Kilpailussa keilataan 4 sarjaa siten, että joukkueen jäsenet pelaavat samaan sarjaan vuororuuduin. Neljän sarjan yhteistulos on joukkueen tulos. Joukkueeseen voi kuulua 3-5 pelaajaa. Joukkue voi käydä keilaamassa niin monta kertaa kuin haluaa. Kauden paras tulos noteerataan joukkueen tulokseksi.

Ammattiosaajan liikuntavuosi tekee yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa. Valmiita tuloslomakkeita löytyy keilahallien kassalta. Voit myös tulostaa lomakkeen mukaasi keilahallille tästä. Täytetty tuloslomake jätetään keilahallin kassalle, josta huolehditaan tulokset Suomen Keilailuliittoon ja sitä kautta SAKU ry:lle. Näin helppoa se on!
 

Ammattiosaajan liikuntavuoden ohjeistuksen löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.