Ammattiosaajan liikuntavuosi, uutiskirje 2/2018

Olet täällä

Koko vuosi on liikuntavuosi

Ammattiosaajan liikuntavuodessa sijoitukset ja tulokset eivät ole pääosassa, vaan haussa on mahdollisimman monta liikkujaa ja liikuntahetkeä. Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Lajeihin osallistutaan omalla paikkakunnalla.

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkitaan aktiivisia oppilaitoksia ja oppilaitosten yhteyshenkilöitä.


  

SAKU-keilailu

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajina tammi-maaliskuussa oli SAKU-keilailu, joka on toteutettu yhteistyössä Suomen Keilailuliiton kanssa. Let's Bowl -keilakilpailussa kaadettiin keiloja kumoon 3-5 hengen joukkueissa. Jäikö täyskaato saavuttamatta? Älä huoli, osallistujamääriä voit ilmoittaa SAKU ry:lle aina 15. huhtikuuta saakka. Eli vielä ehdit tämänkin lajin toteuttamaan yhdessä opiskelijoiden kanssa!

Ilmoita, kuinka monta osallistujaa oli mukana. Joka ilmoituksesta ilmoittaja saa yhden arpalipukkeen, jolla osallistuu pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona toukokuun 31. päivä arvotaan JOPO-polkupyörä. Lisäksi joka lajin jälkeen arvotaan osallistujien kesken SAKU-vierailu. Muista myös jakaa parhaat fiilikset SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot tapahtumista tai toiminnastanne Miialle: miia.uskalinmaki@sakury.net
 

Köydenveto

Huhti-toukokuussa vahvin ammattiala punnitaan ammattialojen välisessä köydenvetokisassa. Köydenvetokisa sopii hyvin vaikkapa opiskelijakunnan tai tutoreiden järjestämäksi. Kokki, talonrakentaja, lvi-asentaja, lähihoitaja, vartija vai ihan joku muu ammattiala... Mikä ala jyllää vahvuudellaan!?

Järjestä oppilaitoksessa haastetapahtuma missä eri alat mittelöi vahvimman tittelistä tai kisatkaa oman ryhmän kesken, vaikka pienenä taukoliikuntana. Huomioithan, että köyden kiertäminen käden, jalan tai kaulan ympärille on kielletty.

Ammattiosaajan liikuntavuoden ohjeistuksen löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.