Ammattiosaajan liikuntavuosi, uutiskirje 1/2019

Olet täällä


Tauota liikkeellä ja jaksat

Ammattiosaajan liikuntavuodessa sijoitukset ja tulokset eivät ole pääosassa, vaan haussa on mahdollisimman monta liikkujaa ja liikuntahetkeä. Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Lajeihin osallistutaan omalla paikkakunnalla.

 


 

SAKU-keilailu (tammi-maaliskuu)

Let's Bowl -keilakilpailussa kaadetaan keiloja kumoon 3-5 hengen joukkueissa. Kerää joukkue kasaan ja suuntaa keilahallille. Voit jättää keilatuloksesi keilahallille tai ottaa kuvan tuloslomakkeesta ja lähettää sen osoitteeseen keilailuliitto@keilailu.fi Näin olet mukana kilpailussa. Lisäksi toivomme, että joukkueet lisäävät joukkuekuvan Instagramiin hastagilla #letsbowlkeilaus. Kaikkien kuvan lisänneiden kesken suoritamme arvonnan, josta on luvassa palkintoja! Jopo -arvontaan riittää pelkkä raportointi teidän keilailureissusta alla olevan linkin kautta!

Raportoi

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkintona arvotaan aktiivisten yhteyshenkilöiden ja opiskelijoiden kesken kaksi JOPOa.

  • Yhteyshenkilö: Ilmoita tästä mitä olette tehneet ja kuinka monta osallistujaa oli mukana.
  • Opiskelija: Ilmoita tästä tuloksesi lajista.

Jokainen ilmoitus on mukana arvonnassa. JOPOt luovutetaan SAKUgames-tapahtuman avajaisissa Tampereella 14.5.2019.


Ammattiosaajan liikuntavuoden ohjeistuksen löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.