Liikkeelle.net

Olet täällä

Tarinoita ja kuvia Liikkeelle.net-kampanjasta

Näyttää siltä, että syyslomien aikaan kelit ovat suosineet lomailijoita! Lomalaisten somekanavat viestivät, että liikuntaminuutteja on kerätty niin kotimaan syksyssä kuin lämpimimmissäkin keleissä etelässä.

Kiitos osallistumisesta Liikkeelle-kampanjaan!

Hei Liikkeelle-kampanjan osallistuja!

Maaliviiva on ylitetty, liikuntaminuutteja ja askeleita kerätty hirmuinen määrä ja itseä hemmoteltu hyvän olon teoilla. Ammatillisen koulutuksen henkilöstölle suunnattuun Liikkeelle.net-liikuntakampanjaan osallistui tänä syksynä 512 henkilöä 87 tiimissä. Lämmin kiitos osallistumisesta!

 

Liikkeelle.net-kampanja päättyy sunnuntaina

Loppuviikossa mennään ja kelit vaikuttavat tällä hetkellä sopivan kuulakkailta liikuntaminuuttien ja hyvän olon tekojen keräämiseen! Olisiko kelien innoittamana mahdollisuus tarttua kampanjan viimeisinä päivinä vielä uuteen lajiinkin?

Liikkeelle.net-kampanja ylitti puolivälin

Henkilöstön liikuntakampanjassa on ehditty jo yli puolivälin!

Rentosarjassa kuusi tiimiä on saavuttanut aikuisten liikkumisen suosituksen kahtena kuluneena kampanjaviikkona. Kuntosarjassa kärkitiloja pitävät hallussaan Riverian tiimit Niskalan Ponnistus NiPo ja Minuutti kerrallaan, kolmantena liikkuu SeduKullat. Kilpasarjassa mitalisijoissa ovat kiinni Poken Entiset aikuiset, Keudan KanttarEllit ja Sedun Varmat Liikkujat. 

Maalissa ollaan!

Maalissa ollaan! 13 030 tuntia liikuntaa + 23 493 361 askelta + 10 671 hyvän olon tekoa. Hyvä me!!!

Ammatillisen koulutuksen henkilöstölle suunnattu Liikkeelle.net-liikuntakampanja innosti tänä syksynä mukaan lähes 600 osallistujaa liikuntaminuuttien metsästykseen ja hyvän olon tekojen kartuttamiseen. Neljän viikon kampanja saatiin päätökseen sunnuntaina. Kiitos kaikille mukana olleille!

Nyt on loppukirin aika!

Neljän viikon liikuntakampanja päättyy tulevana sunnuntaina 26.9.2021. Huomaa myös, että viimeisimmätkin suoritukset tulee kirjata liikkeelle.net-sivuston liikuntapäiväkirjaan viimeistään sunnuntaina klo 23.59 mennessä!

Tsemppiä viimeisiin kampanjan liikuntasuorituksiin!

Terveisin,
SAKU ry:n kampanjatiimi

Liikkeelle-kampanja kutsuu jälleen liikkumaan ja tekemään hyvän olon tekoja

Jakelu: Liikkeelle-kampanjan vuoden 2020 osallistujat

Ammatillisen koulutuksen henkilöstölle suunnattu maksuton Liikkeelle-liikuntakampanja pistetään käyntiin heti syksyn aluksi. Kampanjaan osallistutaan 4-10 henkilön tiimeinä 30.8.-26.9.2021. Kampanjassa jokainen tiimi voi valita itselleen innostavimman tavan lisätä liikettä ja hyvää oloa. Tiimin voi tavoitteiden mukaisesti ilmoittaa mukaan joko Rento-, Kunto- tai Kilpasarjaan.

Nyt on loppukirin aika!

Neljän viikon liikuntakampanja päättyy tulevana sunnuntaina 4.10.2020. Huomaa myös, että viimeisimmätkin suoritukset tulee kirjata liikkeelle.net-sivuston liikuntapäiväkirjaan viimeistään sunnuntaina klo 23.59 mennessä!

Tsemppiä viimeisiin kampanjan liikuntasuorituksiin!

Terveisin,
SAKU ry:n kampanjatiimi

Kiitos kaikille askeltajille!

Kiitos kaikille Liikkeelle.net-kampanjaan osallistuneille! 

Askelkampanja vietiin maaliin Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa. Rentosarjassa kuusi viikkotavoitetta saavuttivat Turun ammatti-instituutin TAIn tuksut. Kuntosarjassa kolmen parhaan kärjen muodostivat Kunnon, kunnon kohottajat Omniasta, Stadin Vallilattaret ja Hyrian Tepan Teputtajat. Kilpasarjassa kolme parasta tiimiä olivat Sedun Vauhtia Valmassa, JEDUn Stepperit ja OSAOn Kempeleen voimatytöt ja sähköjänikset.

Tulosjuttu: https://liikkeelle.net/juhlavuonna-palattiin-askelkampanjaan 

Sivut