Liikkeelle.net

Olet täällä

Kiitos kaikille askeltajille!

Kiitos kaikille Liikkeelle.net-kampanjaan osallistuneille! 

Askelkampanja vietiin maaliin Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa. Rentosarjassa kuusi viikkotavoitetta saavuttivat Turun ammatti-instituutin TAIn tuksut. Kuntosarjassa kolmen parhaan kärjen muodostivat Kunnon, kunnon kohottajat Omniasta, Stadin Vallilattaret ja Hyrian Tepan Teputtajat. Kilpasarjassa kolme parasta tiimiä olivat Sedun Vauhtia Valmassa, JEDUn Stepperit ja OSAOn Kempeleen voimatytöt ja sähköjänikset.

Tulosjuttu: https://liikkeelle.net/juhlavuonna-palattiin-askelkampanjaan 

Liikuntakampanja päättyy sunnuntaina 20.10.2019

Vielä ehtii kerätä viimeiset askelkampanjan askeleet! Liikkeelle.net-kampanja päättyy sunnuntaina 20.10.2019. Muista myös kirjata viimeiset suoritukset viimeistään sunnuntaihin kello 23.59 mennessä.

Tsemppiä viimeisiin kampanja-askeleisiin!

Terveisin,
Liikkeelle.net-kampanjatiimi

Nyt on loppukirin aika

Vielä on sunnuntaihin aikaa kohennella asemiaan askelkampanjassa. Liikkeelle.net-kampanja päättyy tulevana sunnuntaina 20.10.2019. Huomaathan, että tuloksiin huomioidaan suoritukset, jotka on kirjattu sunnuntaihin kello 23.59 mennessä.

Joko tiimihaaste on suoritettuna? Muista raportoida toteutuksenne Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 18.10.2019 kello 12.00 mennessä. Tosielämän tähtien toteutuksia arvioidaan Facebook-tykkäyksien perusteella. Kun viimeinenkin herkkukorin voittaja on löytynyt, niin laitamme herkkukorit voittajatiimeille liikkeelle.

Pian on kaksi viikkoa askellettu (19.9.2019)

Liikkeelle.net-askelkampanjassa on menossa jo toinen viikko! Nyt vietetään myös Euroopan Liikkujan viikkoa, jonka slogan on "Kävellen eteenpäin". Askeleet ovat siis arvossaan molemmissa kampanjoissa!

Rentosarjassa neljä tiimiä on saavuttanut ensimmäisen viikon tavoitteen eli kymppilenkkejä viitenä päivänä viikossa on suorittanut tiimistä vähintään kaksi kolmasosaa. Nämä tiimit ovat Myllypuron mehevät ja Stadin sihteerit CHILLAA Stadin ammattiopistosta, Svinhun Levottomatjalat Salpauksesta ja TAIn tuksut. Rentosarjassa kymppilenkkeilee yhteensä kolmetoista tiimiä. 

Ei mitään muttia enää - Liikkeelle ny!

Liikkeelle-net kampanja liikuttaa ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kymmenettä kertaa. Kymmenen vuotta sitten aloitettiin askelkampanjalla Matkalla Marsiin, ja askeltaminen on valittu myös juhlavuoden lajiksi. Löydätkö vielä naftaliinista kaulassa keikkuneen askelmittarin vai tallennatko askeleitasi mobiilin avulla. Nyt aika koota vanha tiimisi kasaan ja/tai houkutella uudet jäsenet joukolla mukaan. Ottakaa liikunta yhteiseksi voimavaraksi koko työporukkanne syksyyn!

Kiitos kaikille tramppaajille!

Henkilöstön likuntakampanja saatiin maaliin sunnuntaina! Kiitos kaikille tramppaajille!

Huomio tramppaajat!

Nyt on loppukirin aika!

Kahdeksan viikon kampanja päättyy tulevana sunnuntaina 28.10.2018. Huomaa myös, että viimeisimmätkin suoritukset tulee kirjata www.liikkeelle.net-sivuston liikuntapäiväkirjaan viimeistään sunnuntaina klo 23.59 mennessä!

Tsemppiä viimeisiin kampanjan liikuntasuorituksiin!

Terveisin,

SAKU ry:n kampanjatiimi

Vielä ehtii mukaan tramppaamaan!

SAKU ry:n perinteinen syksyn henkilöstöliikuntakampanja starttasi maanantaina. Mukaan on ilmoittautunut jo yli 70 tiimiä, jotka pistävät tossua liikkeelle kolmessa eri sarjassa. Joukkoon ehtii vielä hyvin mukaan, sillä liikuntaa saa merkitä kampanjasivuston liikuntapäiväkirjaan takautuvasti kahdeksalta päivän ajalta. Kampanja on käynnissä 3.9.-28.10.2018.

Pian trampataan!

Jakelu SAKU ry:n työyhteisöliikunnan yhteyshenkilöt ja Liikkeelle-kampanjan osallistujat 2017

Henkilöstön liikuntakampanja Rennon kilvan kunnon Tramppaajat starttaa viikon kuluttua. Kampanjasivusto osoitteessa liikkeelle.net on juuri avautunut ja tiimejä pääsee heti perustamaan. Tramppaajat lisäävät liikettä 3.9.-28.10.2018 välisenä aikana.

Palautekysely kevään 2018 paikallisliikuntakampanjoiden osallistujille

Hei!

Tämä viesti on lähetetty sinulle, koska osallistuit kevään 2018 paikallisliikuntakampanjoihin sivustolla Liikkeelle.net. Toivoisimme, että ehtisit vastaamaan lyhyeen palautekyselyyn. Kysely koostuu kuudesta kysymyksestä ja niihin vastaaminen ei varmastikaan vie montaa minuuttia.

Kysely löytyy osoitteesta: http://liikkeelle.net/2016/palautekysely-2018-kevat

Sivut