Virtuaalikahvilassa puhutaan sometaidoista ja nettirikoksista

Olet täällä

Opiskelijoiden virtuaalikahviloissa on tänä keväänä käsitelty jo kuntodopingia sekä mielen hyvinvoinnin tukemista. Toukokuun virtuaalikahvilassa aiheena on somearki ja -etiketti.  Virtuaalikahvilaan voi osallistua sekä ryhmänä luokassa että etäopinnoissa. 

Opiskelijoille suunnatut virtuaalikahvilat jatkuvat 4. toukokuuta. Sosiaalisen median sisällöntuottaja Jasmin Ngo kertoo toiminnastaan somesta sekä kokemuksistaan somekäyttäytymisestä ja nettikiusaamisesta. Jasmin on aktiivinen erityisesti TikTok-kanavalla, jossa hänellä on yli 50 000 seuraajaa (jasmin.ngo).

Rikosuhripäivystys RIKUn verkkotyön koordinaattori Jenni Kreivi puhuu nuorista ja nettirikollisuudesta. Nettikiusaaminen voi täyttää myös rikoksen tunnusmerkit. Puheenvuorossaan Jenni ohjaa, miten tällaisissa tapauksissa kannattaa toimia ja mistä on saatavissa apua.

Kahvila avautuu klo 9.30

Virtuaalikahvila avautuu klo 9.30 ja on avoinna puolentoista tunnin ajan. Osallistumislinkin tapahtumaan löydät virtuaalikahvilan kutsusta. Kuulolle voi tulla mukaan sekä opiskelijaryhmänä luokassa että etäopinnoissa.