Vielä ehtii mukaan Amisarkea-kisaan

Olet täällä

Amisarkea-kisalle on myönnetty jatkoaikaa 24. lokakuuta asti. Mukaan voi osallistua kirjoittaen, videoiden, virkaten tai värkäten. Kisassa on omat sarjat ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Ole luova ja kerro meille, miltä arki amiksissa näyttää!

Amisarkea-kisa on suunnattu sekä ammattiin opiskeleville että ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Kisassa halutaan taltioida oppilaitosarkea ammatillisessa koulutuksessa. Osallistu Amisarkea-kisaan ja kerro kirjoittaen, videoiden, virkaten tai värkäten, miltä arki ammattioppilaitoksissa näyttää! Kisassa on omat sarjat ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle kolmessa eri lajissa: kirjoita, videoi, virkkaa tai värkkää.

- SAKU ry:llä on pitkät perinteet opiskelijoiden kulttuuritoiminnan järjestäjänä. Meiltä on paljon toivottu, että myös henkilöstöä kannustettaisiin kulttuuriharrastuksiin. Toteuttamistapoja amisarjen kuvaamiseen on useita, ja niistä varmasti jokainen löytää itselleen mieluisan. Värkkäyksessä on vain mielikuvitus rajana, kannustaa SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola osallistumaan kisaan.

-Suomi 100 -juhlavuonna ammatillinen koulutus elää parhaillaan isoa muutosten aikaa. Nyt on tilaisuus tallentaa oppilaitosten arkea juuri tällä hetkellä. Kisaa voi myös hyödyntää osana opintoja esimerkiksi taiteen ja kulttuurin tai eri ammattialojen opinnoissa.

Kilpailutyön tulee olla ohjeiden mukaan toimitettuna 24.10.2017 mennessä. Kisan raati palkitsee parhaiden töiden tekijät 100 euron lahjakortilla. Kilpailun järjestäjänä toimii SAKU ry. Amisarkea-kisa on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.

Kilpailun säännöt

Lataa tulostettava juliste