Työkykypassi toimii myös etäopetuksessa

Olet täällä

SAKU ry:n kevään toimintaan on tulossa useita virikkeitä etäoppimisen ja -työn tueksi. Heti käyttövalmiina työkaluna on ammattiosaajan työkykypassi. Ammattiosaajan työkykypassin valmiita tehtäviä voi tehdä nettisivuilla tai mobiilisovelluksen avulla kaikilla mobiililaitteilla.

Työkykypassi on tarkoitettu ammattiin opiskeleville työkaluksi työkykyä ja hyvinvointia edistävien taitojen opiskeluun. Työkykypassin tavoitteena on varmistaa, että työkykyä tukevat taidot tulevat huomioiduiksi opetussuunnitelmissa.

Etäopetuksen työkalu verkossa ja mobiilissa

Työkykypassin käyttäjäksi voi lähteä mukaan myös etäopetuksessa. Verkossa on tarjolla täytettäviä tehtäväkortteja, joiden käyttäminen ei vaadi työkykypassin käyttöönottoa, vaan niitä voi esimerkiksi etäopetuksessa hyödyntää kuka tahansa.

Opettaja/ohjaaja voi ohjata opiskelijaa valitsemaan hänelle sopivia tehtäviä neljästä kokonaisuudesta: 1) Ammatin työkykyvalmiudet, 2) Liikunta, 3) Terveysosaaminen ja 4) Harrastuneisuus ja yhteistyötaidot.

Tehtäväkortteja voi tehdä myös mobiilissa. Opettaja voi luoda tehtäviä toteuttavia opiskelijaryhmiä, seurata opiskelijoiden mobiilissa tekemiä suorituksia ja antaa niistä palautetta.

Työkalut tutuiksi virtuaalikahveilla

Tällä viikolla järjestetään kahdet virtuaalikahvit työkykypassin sisältöjen käyttöönoton tueksi.

Tervetuloa mukaan osallistumaan verkossa. Jos et pääse näihin tapaamisiin, voit tilata oman käyttöönottopajan. Lähetä viestiä osoitteeseen maria.kakela@sakury.net tai soita Maria Käkelälle 0500 830 710, niin sovitaan sopiva aika.

Lisätiedot:
Maria Käkelä