Tuttuja ja tulevia SAKUstaroja lavalla 21.-22.4.2020

Olet täällä

Kevään SAKUstars-kilpailut Helsingissä on siirretty syyskuulle. Tämä kevät – jos mikä – kaipaa kuitenkin SAKUstarsien iloa ja fiilistä. Kisaikävää paikkaamaan on pystytetty ensimmäiset virtuaali-SAKUstarsit. SAKUstars Special 2020 tarjoaa tiistaina ja keskiviikkona esityksiä sekä tämän kevään ilmoittautuneilta että edellisvuosien staroilta.

SAKUstars Special 2020 järjestetään 21.-22. huhtikuuta. Showtime molempina päivinä on kello 15-18. Kaikkiin esityksiin ja muuhun ohjelmaan pääsee sisälle osoitteesta: sakustars.fi/special. Esityksinä tullaan näkemään sekä tämän kevään kilpailuihin ilmoittautuneiden että edellisvuosien starojen videoita. Lisäksi historian havinaa on nähtävissä videotallenteissa menneiden vuosien kisoista. Teknisestä toteutuksesta ja striimin juontamisesta vastaavat Careerian opiskelijat.

Esillä on mukana myös tämän kevään ennakkotöitä. Kuvanäyttelyn lisäksi pääsemme näkemään videosarjan kolme parasta kisatyötä. Amisarkea-kisan tuloksissa julkaistaan henkilöstön oman kulttuurikilpailun voittajat. 

SAKUstars virtual rooms

SAKUstars Special tarjoilee osallistujille ja yleisölle myös mahdollisuuden hengailla ja tapailla toisiaan virtuaalisessa klubiympäristössä. Yhteyksiä varten ei tarvita muuta kuin kone tai kännykkä ja luurit.

Virtuaaliklubi on avoinna tiistaina ja keskiviikkona klo 13-19. Bileisiin pääsee loggaamaan itsensä sisään FB-eventin kautta. Linkki löytyy myös osoitteesta:sakustars.fi/special

Seuraa Counterstrikea striimiltä

Kevään näytöslajeissa oli mukana myös Counterstrike. Kisaan ilmoittautuneiden joukkueiden pelaamista voi seurata nyt Speciaalissa tiistaina ja keskiviikkona klo 14 alkaen. Tulossa on kaksi erillistä kolmen joukkueen turnausta. Linkki striimiin myös löytyy osoitteesta: sakustars.fi/special.

SAKUstars Special 2020 toteutetaan Careerian, Stadin ammatti- ja aikuisopiston sekä SAKU ry:n yhteistyönä.