Tunnustaudu frisbeegolfin faniksi

Olet täällä

Heitteletkö frisbeetä? Moni heittää, ja lajin suosio kasvaa koko ajan. Harrastuksen nimeää kiinnostuksen kohteekseen hurja määrä suomalaisia, kun tuoreen Sponsor Navigator -tutkimuksen mukaan lajista kiinnostuneita arvioidaan olevan Suomessa noin 700 000. Toukokuussa kannustamme ottamaan kiekot ja väylät haltuun, nappaamaan heittokuvan ja osallistumaan kisaan.

SAKU ry:n toukokuun kisa kannustaa kiertämään frisbeegolfradan tai testaamaan tarkkuusheittoa, vaikka ihan kotipihalla. Lähde lähiympäristösi frisbeegolfradalle, kierrä kierros ja nappaa meille valokuva kierroksellasi.

Jos rataa ei lähiympäristössä ole, niin vaihtoehtojakin löytyy. Jos käytössäsi on yksittäinen kori, niin mittaa siihen kymmenen metrin etäisyys, josta voit testata, montako koria kymmenellä heitolla napsahtaa kohdilleen. Tarkkuusheitossa pärjää ilman koriakin. Vaihtoehtokoriksi voi ripustaa hulavanteen, asetella saavin tai merkitä heittopaikan teipeillä. Voit ottaa kisakuvan myös tarkkuusheittopaikastasi. Näytä kuvalla luovuutesi lajissa!

Fanitan frisbeegolfia -kisassa suorituksesi on jo melkein valmis. Lähetä valokuva tai video tekemisestäsi WhatsAppilla SAKU ry:n kisanumeroon p. 041 730 9444. Kirjoita viestin mukaan nimesi ja oppilaitoksesi. Kaikkien toukokuun aikana kisaan kuvansa lähettäneiden kesken arvomme kaiuttimen.

SAKU ry pidättää oikeuden julkaista kuvia ja videoita tekijä mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut. Julkaistujen kuvien yhteydessä voimme toivomuksesta käyttää myös nimimerkkiä.