Tiia Kaijalainen aloitti verkostokoordinaattorin tehtävässä

Olet täällä

Tiia Kaijalainen aloitti SAKU ry:n toimistolla verkostokoordinaattorina marraskuun alussa. Ensimmäiset työpäivät ovat kuluneet tehtäviin, verkostoihin ja työkavereihin tutustuessa. Tehtävissään Tiia tulee tutuksi etenkin ammatillisen koulutuksen hyvinvointiverkoston ja Liikkuva amis -toiminnan tekijöiden kanssa. Myös liikuntakampanjoiden suunnittelut kuuluvat hänen vastuualueelleen. Lue alta Tiian lyhyt esittely!

Mitä työtehtäviisi SAKU ry:n toimistolla kuuluu?
Työtehtäviini kuuluvat monenlaiset Liikkuva amis -toimintaan ja ammatillisen koulutuksen hyvinvointiverkostoon liittyvät hommat. Puuhailen esimerkiksi Liikkuva amis polun -kohtaamisten parissa. Lisäksi tehtäviini kuuluu sekä Liikkuvan amiksen että hyvinvointiverkoston toimintaan liittyvä viestintä, kuten uutiskirjeet ja someviestintä sekä sisällöntuotanto molempien nettisivuille. Muita työtehtäviäni ovat muun muassa opiskelijoille ja henkilöstölle järjestettävät liikuntakampanjat sekä muun opiskelijoiden hyvinvointia edistävän toiminnan järjestäminen.

Kerro hieman taustastasi. Mikä on ollut mielenkiintoisin työtehtäväsi ennen tätä tehtävää?
Koulutukseltani olen medianomi ja terveystieteiden kandidaatti. Opiskelen siis parhaillaan kansanterveystiedettä maisterivaiheessa. Työskennellyt olen esimerkiksi Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto -SAKKI ry:ssä ja Palvelualojen ammattiliitossa, joten järjestöpuoli ja ammattiin opiskelevat ovat tulleet tutuiksi jo aiemmista töistäni. Mielenkiintoisia työtehtäviä minulla on ollut useita jo ennen tätä tehtävää, mutta jos vain yksi pitää nimetä, niin varmaankin se on ollut PAMin Pirkanmaan aluenuorten toiminnasta vastaaminen.

Millainen ensivaikutelma sinulle on syntynyt SAKU-toiminnasta?
SAKU-toiminnasta syntynyt ensivaikutelma on, että toimintaa on monipuolisesti ja sitä tehdään ammattitaidolla, mutta rennolla otteella.

Mitä odotat uudelta työtehtävältä? Miten toivot pääseväsi verkostoihin sisälle?
Uudelta työtehtävältä odotan sopivasti haasteita ja onnistumisen iloa. Toivon, että pääsen tapaamaan verkostojen edustajia mahdollisimman paljon kasvokkain ja siten tutustumaan paremmin.

Mistä sinut löytää toimimasta vapaa-ajallasi?
Silloin kun en vietä aikaa perheeni tai ystävieni kanssa, minut löytää todennäköisesti joko lenkkipolulta tai Tampereen Seudun Koirakerhon hallilta joko treenailemasta agilitya tai talkoilemasta tapahtumissa. Välillä ehkä jopa kisaamastakin.

Paljasta meille salainen kykysi, taitosi tai supervoimasi, joka auttaa jaksamaan pimenevässä syksyssä!
Supervoimani on se, että maltan mennä illalla nukkumaan ajoissa. Tai ehkä se taitaakin olla vain tahdonvoimaa. Mutta hyvien yöunien jälkeen ei marraskuun harmauskaan harmita niin paljon. Myös tämä uusi innostava työ tuo energiaa.