Tavataanko virtuaalikahvilassa?

Olet täällä

SAKU ry:n virtuaalikahviloita järjestetään tänä keväänä ensi kertaa opiskelijoille kohdennettuina. Virtuaalikahvilan voi ottaa käyttöön sekä ryhmänä luokassa että etäopinnoissa. Kevään virtuaalikahviloissa puhutaan kuntodopingista, mielen hyvinvoinnista voimavarana sekä somearjesta ja digitunnetaidoista.


SAKU ry:n ensimmäisessä virtuaalikahvilassa 16. maaliskuuta kuulemme SAKUgames-tapahtumasta. Tapahtuman lajeista tutustumme lähemmin toistovoimapunnerrukseen, jonka saloihin meitä opastaa Vuoden sakulainen liikkuja 2013, MM-mitalisti, voimanostaja Artturi Verho.

Virtuaalikahvila toteutetaan yhteistyössä A-klinikkasäätiön ja Dopinglinkin Joni Askolan ja Ville Leskisen kanssa. Luvassa on sekä tietoa että terveysneuvontaa kuntodopingista. Kuntoilijoiden dopingaineiden käytössä tavoitellaan useimmiten nopeaa lihasmassan kasvua, energiaa harjoitteluun, palautumisen nopeutumista ja mahdollisuutta muokata ulkonäköä. Käyttäjistä nuoret miehet ovat yksi yleisimmistä käyttäjäryhmistä. Kuntodopingin käytön terveyshaitat ovat yksilökohtaisia. Käytöstä voi aiheutua lyhytaikaisia, pitkäaikaisia tai pysyviä haittoja.

Kahvilat avautuvat klo 9.30

Huhtikuun virtuaalikahvilassa 13.4. tavoitellaan hyvää oloa ja parempaa mieltä mielen hyvinvoinnin huolehtimisen keinoin. Toukokuussa teemana on Puhu hyvää – myös netissä. Puhetta somearjesta ja digitunnetaidoista luvassa on 4. toukokuuta.

Virtuaalikahvilat ovat avoinna noin puolentoista tunnin ajan. Alkamisaika on aina sama, virtuaalikahvilat starttaavat klo 9.30. Osallistumislinkit tapahtumiin julkaistaan lähempänä tapahtumia.

16.3. Älä heitä tikkaa terveydelläsi
Linkki tallenteeseen (28.3. asti katsottavissa)

13.4. ---jotta huominen olisi parempi
Osallistu tästä