Tauota etäopiskelua liikevirralla

Olet täällä

SAKU ry:n koordinoima uusi Liikevirtaa-kampanja nostaa esille ympäristöä huomioivia liikkumisen valintoja. Opiskelijoille suunnatun kampanjan materiaaleja on päivitetty poikkeustilanne huomioiden. Liikevirtaa-kampanja on käynnissä huhtikuun ajan.

Etäopiskelussa korostuu liikkumisen merkitys. Kun oma liikkuminen turvaetäisyydet huomioiden on sallittua, niin happihyppelyt ja työn tauottaminen lisäävät jaksamista opinnoissa. Huhtikuun ajan käynnissä oleva opiskelijoiden Liikevirtaa-kampanja tarjoaa ideoita taukojumppiin sekä haastaa keräämään omasta liikunnasta liikuntaminuutteja tiimien yhteiseen pottiin.

Kampanjasivustolta löytyy myös eri järjestöjen materiaaleja ja videoita, joiden avulla ympäristöä huomioivan liikkumisen valintoihin ja Vihreän kädenjäljen teemaan voi tutustua ja herätellä keskustelua.

Haasteista energiaa

Liikevirtaa-kampanjassa on mukana haastekisoja, joita voi toteuttaa kotona ilman erityisiä varusteita. Kaikkiin haasteisiin on käytettävissä markkinointijulisteita, joilla on helppo nostaa haasteita opiskelijoille esille.

Valmiit markkinointimateriaalit ovat käytössä etäpäivän kävelykaveri, lankutus, riipunta, voimacross ja tuoliton torstai haasteisiin. Pyöräilyhaasteessa ei nyt kannusteta pyöräilemään omaan oppilaitokseen vaan taittamaan sama matka lähipyöräilyreiteillä.

Kevätpörräyksessä kerätään liikuntaminuutteja

Osana Liikevirtaa-kampanjaa avataan maanantaina opiskelijoiden Kevätpörräys-liikuntakampanja. Kevätpörräyksessä tavoitteena on liikkua aktiivisesti, monipuolisesti ja rennolla mielellä. Kevätpörräystä varten nimetään vähintään neljän hengen tiimi keräämään liikuntaminuutteja yhteiseen pottiin. Osallistujat voivat kerätä itselleen ja tiimilleen minuutteja kaikista lajeista kuten esimerkiksi kävelystä, juoksusta, hyötyliikunnasta, jumpista ja lihaskuntoharjoittelusta.

Ilmoittautumalla mukaan maksuttomaan Liikevirtaa-kampanjaan, saat kaikki markkinointimateriaalit käyttöösi. Tuo aktiivisuutta esille myös tägäämällä toimintanne #sakury ja #amispoweria.

Ilmoittaudu mukaan
Liity kevätpörräykseen