Sataedu oli aktiivisin köydenvedossa

Olet täällä

Hyvinvointivirtaa-teemaviikon kisana oli köydenveto, jossa mitattiin amispoweria ja etsittiin oppilaitoksen vahvinta luokkaa. Eniten joukkueita kisaan saatiin mukaan Sataedussa, jossa köydenvetokisaan osallistui kaksitoista joukkuetta. Oppilaitoksissa tehtyjen karsintojen jälkeen finaali käytiin Harjavallan, Kokemäen, Kankaanpään ja Ulvilan toimipisteiden joukkueiden kesken. 

-Finaalissa oli hyvä tunnelma ja ääntä riitti. Paikalla kisaa katsomassa oli koko Ulvilan toimipaikka. Meidän Kokemäen joukkueella olisi kisaintoa riittänyt useampaankin vetoon. Näitä Sataedun yhteisiä finaaleja tullaan varmastikin jatkamaan tulevaisuudessakin, suunnittelee opinto-ohjaaja Johanna Rantalainen Sataedusta. 

Sataedu Ulvilan väkivahvassa joukkueessa köyttä vetivät rakennusalan opiskelijat Jesse Haavisto, Juuso Torvinen, Aatu Lammi, Aleksi Käiväräinen, Juho Vähäsantanen, Riku Järvinen ja Nicklas Korkeaoja. Aktiivisimmalle oppilaitokselle lähtee palkinnoksi liikuntavälineitä sisältävä kassi. 

-Näissä tapahtumissa on hienoa se, että ne poikivat aina uusia ideoita. Opiskelijoilta syntyy aina ideoita siitä, mitä seuraavaksi voitaisiin tehdä. Tyttövaltaiselta alalta tuli esimerkiksi ehdotus, että tehtäisiin joukkueita kaveripohjalta, eikä ammattialoittain. Esimerkiksi hiusalan tytöt pistivät köydenvedossa hyvin kampoihin, mutta lopulta poikien kestävyys ratkaisi kisan. 

Kodinhuoltajat hymyillen voittoon
Hieno kisa saatiin aikaan myös Keuda Sibeliuksenväylällä, jossa amispowerinsa mittautti kahdeksan joukkuetta.

-Koulussa oli kymmenen ryhmää, joista kahdeksan osallistui kisaan. Tunnelma oli aivan loistava ja aamulla vedettiin alkusarja, jonka kaksi parasta joukkuetta kerääntyivät finaaliin puolenpäivän jälkeen. Finaali oli todella kireä. Ensin näytti, että ykkösvuoden leipurit vievät mestaruuden, mutta sitten sinnikäs kodinhuoltajien tyttöjengi näytti, mistä heidät on tehty, kuvaa köydenvetokisaa liikunnanopettaja Paula Raejärvi Keudasta. 

Arpaonni suosi Keudan kodinhuoltajien joukkuetta, jossa köyttä vetivät Bang-on Pasanen, Henna Kesti, Karoliina Lehmus, Lotta Malinen, Janita Pohjoiskoski, Mia Kovala, Vuokko Mäkinen, Wilailuk Mäcklin ja Suchada Chanapanao. Palkintona voitokkaalle joukkueelle lähtevät postissa Haltin treenilaukut. 

Tunnelmia Instagramissa
Hyvinvointivirtaa-viikon osallistujilta kaivattiin kuvia Instagramiin hastagilla amispoweria. Kuvat katsastanut raati oli voittajaa etsiessään vaikean paikan edessä, kun kuvista löytyi useampia suosikkeja. Voittajaksi valikoitui Keudan Outi Rekolan nappaama kuva. Voittokuva on sommiteltu hyvin, kuvassa on hyvät ilmeet ja siinä tulee esille opiskelijoiden ja opettajan tekemä yhteistyö. Palkinto lähtee myös Outille postissa. 

Köydenvetokuva: Outi Rekola/Keuda