SAKUstars on tunteiden juhlaa

Olet täällä

”Muista kui ihana oot, vaikka elämä voi olla vaikeeta.”
”Ootte kaikki vetäny niin upeesti koko tapahtuman ajan.”
”Muistoihin jää kiitollisuus ja ylpeys kaikesta kisoissa nähdystä osaamisesta.”
"Aivan mahtavat taidefestarit! Ensi kertaan!"


Sakut on maalissa! Ikaalisten SAKUstars-kisoissa olemme kolmen päivän ajan nauttineet toinen toistaan sykähdyttävimmistä esityksistä, ihmetelleet monilajitaitureita ja nähneet ystävyyssuhteiden syntyvän. Yhdessä olemme epäröimättä lähteneet mukaan esitysten rakentamille tunteiden vuoristoradoille. 

Kiitos Saskylle mieleenpainuvista kisoista. Tapahtuman onnistuminen on koonnut yhteiseen tekemiseen kaikkien toimipisteiden aktiivisia tekijöitä; henkilöstöä ja opiskelijoita. Järjestelyissä opiskelijat ovat päässeet esittämään osaamistaan laajalla rintamalla, kun tekijöitä on ollut mukana lähelle 300 opiskelijaa 15 eri alalta. Yhteistyötä tapahtuman rakentamisessa on tehty myös eri koulutuksen järjestäjien välillä.

Opiskelijat ovat toimineet esimerkiksi oheistoiminnan pisteillä ohjaamassa vierailijoita, leipomassa tarjottavia kahviloihin, rakentamassa lavatekniikkaa, tekemässä vierailijoille kisakampauksia, tuomaroimassa lajeja, juontamassa sekä lavastamassa ja somistamassa kisoille omaa kisailmettä. Kiitos koko järjestelytiimille, olemme tunteneet itsemme tervetulleiksi!

Ikaalisista SAKUstars-kilpailut siirtyvät kohti Joensuuta. Vuoden 2025 kisavastuuta kantaa Riveria. Joensuussa kisataan teemalla Veden vapaus.

Kisatunnelmia juttuna ja kuvina on tulossa huomenna.

Kuvagalleria