SAKU ry etsii verkostokoordinaattorin vanhempainvapaan sijaista

Olet täällä

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry:n tehtävänä on edistää työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa. SAKU ry:n jäseniä ovat ammatillisen koulutuksen järjestäjät, ja toimintaamme voivat osallistua toisen asteen ammatilliset opiskelijat sekä jäsenyhteisöjemme henkilöstö.

Etsimme VERKOSTOKOORDINAATTORIN vanhempainvapaan sijaista. Verkostokoordinaattori ylläpitää SAKU ry:n laajaa muiden järjestöjen ja asiantuntijaorganisaatioiden yhteistyöverkostoa ja kehittää verkoston tekemää yhteistyötä. Verkostokoordinaattori kehittää myös oppilaitosten paikallista liikuntatoimintaa Liikkuva amis -kokonaisuuden (Liikkuva opiskelu) ja opiskelijoiden ja henkilöstön liikuntakampanjoiden kautta.

Verkostokoordinaattorin tyypillisiä työtehtäviä ovat verkostotapahtumien valmistelu ja järjestäminen, viestintä verkostoille, Liikkuva amis -toimintaa tukevien työkalujen ja verkkosivun ylläpitäminen sekä opiskelijoille ja henkilöstölle suunnattujen liikuntakampanjoiden suunnittelu ja organisointi. Verkostokoordinaattori on myös apuna SAKU ry:n muiden tapahtumien järjestämisessä tarpeen mukaan.

Verkostokoordinaattorin työssä avuksi on ammatillisen koulutuksen tuntemus ja viestintätaidot. Tuttua on myös koulutusten, kohtaamisten ja muiden tapahtumien järjestäminen (etä- ja lähitapahtumat). Toiminnan sisällöt liittyvät fyysisen aktiivisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen, joten tehtävän hoitaminen edellyttää näiden teemojen tuntemista tai kykyä ottaa sisällöt haltuun.

SAKU ry:n toimisto sijaitsee Tampereella, mutta osan työviikosta voi tehdä etänä. Järjestön toiminta on valtakunnallista, joten toisinaan työ edellyttää myös matkustamista. SAKU ry:ssä noudatetaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, ja verkostokoordinaattorin tehtävä kuuluu palkkausjärjestelmän vaativuusluokkaan B.

Sijaisuus käynnistyy marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan, ja se kestää noin vuoden verran syksyyn 2024 asti.

Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 6.10.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen saija.sippola@sakury.net.

Tiedustelut puhelimitse 29.9. klo 9–15 tai 2.10. klo 13–17:
toiminnanjohtaja Saija Sippola, puh. 044 3434 123