SAKU ry etsii hanketoiminnan osaajia

Olet täällä

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry:n tehtävänä on edistää työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa. SAKU ry:n jäseniä ovat ammatillisen koulutuksen järjestäjät, ja toimintamme piiriin kuuluu yli 85 % ammatillisen koulutuksen opiskelijoista ja noin 19 000 henkilöstön jäsentä.

SAKU ry toteuttaa kahta valtakunnallista koordinaatiohanketta yhteistyössä Opetushallituksen kanssa:

  • Zoomi-hankkeessa koordinoidaan Sujuvat siirtymät -ESR-kokonaisuuden hankkeita. SAKU ry:n roolina on koordinoitavien hankkeiden tulosten kokoaminen, arvioinnin koordinointi, selvitysten laatiminen, verkostotapaamisten ja alueellisten tapahtumien toteuttaminen sekä osallistuminen valtakunnallisten koordinointitapahtumien järjestämiseen.
  • Juuri käynnistyvä Galaksi-hanke kokoaa Oikeus osata -ohjelman hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta vahvistavat kehittämishankkeet yhteen ja ohjaa niitä. Hankkeiden verkostosta kootaan ja mallinnetaan syntyviä tuloksia sekä edistetään niiden leviämistä ammatillisessa koulutuksessa.

Etsimme hankkeiden toteuttamiseen ja SAKU ry:n opiskeluhyvinvointia edistävän toiminnan kehittämiseen kahta HANKETOIMINNAN OSAAJAA. Etsimämme henkilöt tuntevat ammatillisen koulutuksen ja osaavat toteuttaa kehittämishankkeita. Heillä on hyvät viestinnälliset taidot, kokemusta verkostoissa toimimisesta ja kyky oivaltaa erityisesti sähköisen viestinnän mahdollisuudet. Eduksi on, jos tuttua on myös koulutusten, seminaarien ja muiden tapahtumien järjestäminen.

SAKU ry:n toimisto sijaitsee Tampereella, mutta hyödynnämme myös etätyön mahdollisuuksia. Järjestön toiminta on valtakunnallista. Noudatamme urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, ja avoinna olevat työtehtävät kuuluvat palkkausjärjestelmän vaativuusluokkaan B.

Toiveena on, että työsuhteet alkaisivat tammikuussa 2021. Määräaikaiset työsuhteet kestävät 30.6.2022 saakka.

Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 7.12.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen saija.sippola@sakury.net.

Tiedustelut puhelimitse pe 27.11. klo 15–16.30 ja to 3.12. klo 9–12:
toiminnanjohtaja Saija Sippola, puh. 044 3434 123