Saija Sippolalle SAJO ry:n ansiomerkki

Olet täällä

Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry on palkinnut ansioituneita toimijoita. Vuoden ammattikoulutuksen johtajaksi on valittu Ammattiopisto Spesian rehtori Tiina Meriläinen. Ansiomerkit erityisen ansiokkaasta toiminnasta SAJO ry:n hyväksi myönnettiin SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippolalle, REDUn rehtori Sirkku Purontaukselle sekä Omnian johtava rehti Maija Aaltolalle.

SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola on palkittu SAJO ry:n ansiomerkillä. SAKU ry:stä on kehittynyt Sippolan johdolla merkittävä opiskelija- ja henkilöstöhyvinvoinnin yhteistyöorganisaatio ammatillisen koulutuksen johdolle. Parhaillaan käynnissä oleva Hyvinvointivirtaa-viikko innostaa opiskelijoita ja henkilöstöä yhteisölliseen tekemiseen yli sadassa ammatillisessa oppilaitoksessa. SAKU ry on tärkeä SAJO ry:n verkostokumppani sekä tuki- ja asiantuntijapalveluiden tarjoaja.

– Saija on yhdistyksemme hallitukselle tuttu ja tärkeä yhteistyökumppani. Yhteistyö Saijan kanssa on aina sujuvaa ja arvostamme suuresti hänen vahvaa asiantuntijuuttaan, Sajon puheenjohtaja Maija Aaltola luonnehtii.

Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry myöntää ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat toimineet erityisen ansiokkaasti yhdistyksen tai sen tarkoitusperien hyväksi. Numeroitu ansiomerkki on myönnetty kaikkiaan 19 henkilölle. Vuoden ammattikoulutuksen johtaja ja ansiomerkkien saajat julkistettiin 5. lokakuuta Kuopiossa Sajon perinteisessä syysseminaarissa.

Kuva: 
Ansiomerkin saajat ja palkitsijat: Åsa Stenbacka (vas.), Saija Sippola, Maija Aaltola, Sirkku Purontaus ja Heli Aaltola.