Osallistu virtuaalikahviloihin

Olet täällä

Joko olette olleet kuulolla virtuaalikahviloissamme? Opiskelijoiden kahviloissa nostetaan esille ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja. Seuraava virtuaalikahvila avautuu 8. marraskuuta, jolloin teemana on ”Mitä tiedät päihteistä ja mitä ne sinulle merkitsevät”.

SAKU ry:n koolle kutsumissa opiskelijoiden virtuaalikahviloissa nostetaan esille ajankohtaisia, kiinnostavia ja vaihtuvia teemoja. Yleisteemoina mukana ovat liikunta, kulttuuriharrastukset, yhteisöllisyys, osallisuus ja mielen hyvinvointi.

Kussakin virtuaalikahvilassa vierailevat asiantuntijat käsittelevät aihetta 9.15–10.15 välisellä ajalla. Lisäksi kannattaa varata puolen tunnin aika aiheesta ryhmäkeskusteluun oman ryhmän kanssa. Virtuaalikahvilassa voi myös esittää lisäkysymyksiä ja osallistua keskusteluun. Jokaisesta kahvilasta tehdään tallenne, joka on katsottavissa lukuvuoden loppuun asti.

Syksyn virtuaalikahviloista tallenteina ovat katsottavissa sekä tietoiskut lukuvuoden SAKU-tapahtumista ja tunnetaitojen haltuunotosta että opiskelijoiden Hyvinvointietkot. Seuraava virtuaalikahvila avautuu 8. marraskuuta, jolloin puhutaan aiheesta ”Mitä tiedät päihteistä ja mitä ne sinulle merkitsevät”. Kevään virtuaalikahviloissa aiheena ovat digipelaaminen ja huhtikuun Liikevirtaa-kampanja. Toukokuun virtuaalikahvilan teema on vielä avoinna. Jos mielessäsi on sopiva teema käsiteltäväksi, niin vinkkaa siitä meille.

Kaikki virtuaalikahvilat löydät TÄÄLTÄ