Osallistu Amisarkea-kisaan

Olet täällä

Vielä on reilu kuukausi aikaa osallistua Amisarkea-kisaan. Mukaan voi osallistua kirjoittaen, videoiden, virkaten tai värkäten. Kisassa on omat sarjat ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Ole luova ja tallenna pala oppilaitoksesi tai työpaikkasi arkea kisatyöhösi!

Millaista on arki 100-vuotiaan Suomen ammatillisessa koulutuksessa? Kuinka tulevaisuuden tekijät valmistautuvat ammatteihinsa? Miten tulevaisuuden tekijöitä tehtäviinsä koulutetaan? Onko oppilaitosmaailma muuttunut vai eletäänkö lopulta kuitenkin samojen tavoitteiden ja unelmien keskellä? Mitä arkisia ja arjen juhlahetkiä ammatilliseen koulutukseen kuuluu?

Kirjoita, videoi, virkkaa tai värkkää

Osallistu Amisarkea-kisaan ja kerro kirjoittaen, videoiden, virkaten tai värkäten, miltä arki ammattioppilaitoksissa näyttää! Kisassa on omat sarjat ammattiin opiskeleville ja ammatillisen koulutuksen henkilöstölle kolmessa eri lajissa: kirjoita, videoi, virkkaa tai värkkää.

- SAKU ry:llä on pitkät perinteet opiskelijoiden kulttuuritoiminnan järjestäjänä. Meiltä on paljon toivottu, että myös henkilöstöä kannustettaisiin kulttuuriharrastuksiin. Nyt käynnistyvä Amisarkea-kisa vastaa pitkälti SAKUstars-kisojen ennakkotyösarjoja, ja mukaan pääsevät niin opiskelijat kuin henkilöstökin. Toteuttamistapoja amisarjen kuvaamiseen on useita, ja niistä varmasti jokainen löytää itselleen mieluisan. Värkkäyksessä on vain mielikuvitus rajana, kannustaa SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola osallistumaan kisaan.

- Suomi 100 -juhlavuonna ammatillinen koulutus elää parhaillaan isoa muutosten aikaa. Nyt on tilaisuus tallentaa oppilaitosten arkea juuri tällä hetkellä. Kisaa voi myös hyödyntää osana opintoja esimerkiksi taiteen ja kulttuurin tai eri ammattialojen opinnoissa.

Kilpailutyön tulee olla ohjeiden mukaan toimitettuna 9.10.2017 mennessä. Kisan raati palkitsee parhaiden töiden tekijät 100 euron lahjakortilla. Kilpailun järjestäjänä toimii SAKU ry. Amisarkea-kisa on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.

Kilpailun säännöt

Lataa tulostettava juliste