Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään on valittu uusia jäseniä

Olet täällä

SAKU ry:n opiskelijatoiminnan kehittämisryhmän tavoitteena on saada opiskelijoiden ääni entistä paremmin kuuluville SAKU ry:n järjestämässä opiskelijoiden kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointitoiminnassa. Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä aloitti työnsä syksyn 2020 aikana. Kehittämisryhmää on nyt täydennetty kymmenellä opiskelijalla.

Ensimmäiset opiskelijat valittiin opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään kahden vuoden kaudelle SAKU ry:n kehittämisryhmien seminaarissa vuoden 2020 alussa. Ryhmää on nyt täydennetty kymmenellä opiskelijalla, joten kehittämisryhmän kokonaisvahvuus on kaksikymmentäkaksi opiskelijaa. Isohkolla ryhmällä, kahden vuoden työperiodeilla ja opintojen eri vaiheissa olevilla opiskelijoilla pyritään varmistamaan ryhmän toimivuus ja sujuva tiedonvaihto etenkin opiskelijoiden työelämään siirtymisissä.

Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden syvempi ja pitkäjänteisempi osallistuminen SAKU ry:n opiskelijatoiminnan kehittämiseen. Mukaan on valittu ammattiin opiskelevia, joilla on omakohtaista kokemusta SAKU ry:n opiskelijatoimintaan osallistumisesta tai aikomus lähteä toimintaan mukaan.

Koronan vaikutuksesta ryhmä on päässyt kokoontumaan vain etänä. Ensimmäisissä tapaamisissa opiskelijat ovat päässeet arvioimaan ja kehittämään SAKU ry:n suosituimpia opiskelijatapahtumia. Kehittämisryhmän jäsenet valitsivat keskuudestaan kuluvaksi vuodeksi Roni Muurikaisen WinNovasta edustamaan opiskelijoita SAKU ry:n hallituksessa.

Jatkossa tavoitteena on, että kehittämisryhmä kokoontuu vuosittain kaksi kertaa sovitusti joko omissa tapaamisissaan tai opiskelijatapahtumien yhteydessä. Tarvittaessa ryhmästä voidaan muodostaa myös pienempiä työryhmiä valitun teeman ympärille.

Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmän jäsenet

Dahlgren Miro, Stadin AO (uusi)
Dolidovich Anna, Stadin AO (uusi)
Helander Olivia, Turun ammatti-instituutti TAI
Hertteli Ilari (uusi)
Himmanen Aleksi, Omnia (uusi)
Inkeroinen Jami, JEDU
Jaakola Samu, JEDU
Isolammi Iina, SASKY
Jurva Pinja, Salpaus (uusi)
Kemppainen Jasmi, SASKY(uusi)
Kiviniemi Max, Turun ammatti-instituutti TAI
Kokkonen Jasmi, Omnia
Kuusi Nora, Omnia
Laukkanen Viivi, Stadin AO(uusi)
Lindfors Kati, Omnia (uusi)
Muurikainen Roni, WinNova, opiskelijaedustaja SAKU ry:n hallituksessa
Nieminen Juuso, Kiipulan ammattiopisto
Ronkainen Taina, YSAO (uusi)
Rytsy Sanni, Keuda
Saarenpää Jimi, JEDU
Savolainen Leevi, Kiipulan ammattiopisto
Toivonen Venla, Salpaus (uusi)

Lue ACTION!-lehdestä juttu opiskelijaedustaja Roni Muurikaisesta.

Päivitetty: 22.2.2021