Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään etsitään ehdokkaita

Olet täällä

SAKU ry suunnittelee ja koordinoi opiskelijoille liikunnan harraste- ja kilpailutoimintaa, SAKUstars-kulttuurikisoja, Hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa, tutorkoulutuksia sekä erilaisia kampanjoita. Tapahtumien tueksi olemme käynnistämässä uudelleen Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmää. Uudet jäsenet valitaan ryhmään maaliskuussa.

SAKU ry:n Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä ideoi ja kehittää kulttuurin, liikunnan ja hyvinvoinnin edistämistä SAKU ry:n opiskelijatoiminnassa sekä antaa palautetta nykyisestä tarjonnasta. Kehittämisryhmä valitsee keskuudestaan opiskelijaedustajan SAKU ry:n hallitukseen vuodeksi kerrallaan.

Etsimme toimintaan opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta (ensimmäisen vuoden opiskelijoilla riittää aie osallistua) SAKU ry:n opiskelijatoimintaan osallistumisesta. Opiskelijat valitaan mukaan kahden vuoden periodiksi siten, että osa ryhmän jäsenistä on aina jääviä ja osa uusia jäseniä. Jatkuvuutta pyrimme varmistamaan myös valitsemalla mukaan sekä ensimmäisen että toisen vuoden opiskelijoita.

Kehittämisryhmä kokoontuu vuosittain kaksi kertaa sovitusti joko omissa tapaamisissaan tai opiskelijatapahtumien yhteydessä. Opiskelijoille ei makseta erillistä palkkiota, mutta tapaamisten yhteyteen suunnitellaan ryhmälle myös mukavaa yhteistä tekemistä. SAKU ry vastaa opiskelijoille tapaamiseen liittyvistä matkakuluista (julkisia liikennevälineitä hyödyntäen) sekä tapaamisen ohjelmasta aiheutuneista kuluista. Oppilaitoksella on mahdollisuus liittää Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään osallistuminen osaksi opiskelijan opintoja.

Laita hakemus tulemaan


Haku Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään on nyt avoinna. Tiedot opiskelijaehdokkaasta hakulomakkeella tulee lähettää 28. helmikuuta mennessä.

Hakulomake