Onnittelut SAKU ry:n stipendinsaajille

Olet täällä

SAKU ry jakaa vuosittain juhlavuosirahastostaan stipendejä SAKU-toimintaan osallistuneille ja harrastuksissaan aktiivisille ammattiin opiskeleville. Tänä keväänä stipendit myönnettiin kahdeksalle opiskelijalle.

SAKU ry:n juhlavuosirahaston stipendihaun valintakriteereissä huomioidaan ammattiin opiskelevan monipuolinen osallistuminen SAKU-toimintaan, kuten esimerkiksi SAKUstars-kulttuurikilpailuihin, liikunnan kilpailutoimintaan, muihin liikuntatapahtumiin ja tutorkoulutuksiin. Hakijalta edellytetään myös aktiivista osallistumista ja/tai muiden innostamista sekä opintojen hoitamista. Arvostusta valinnassa annetaan oman oppilaitoksen yhteisöllisyyttä kehittävälle toiminnalle, ei niinkään esimerkiksi yhden lajin huippuosaamiselle.

Stipendihaku on avoinna läpi vuoden. Stipendinsaajat valitaan keväisin. Tänä keväänä jaettiin kahdeksalle opiskelijalle 200 euron stipendi.

Stipendinsaajat 2023

Kai Gerey
Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu

Kai Gerey on toiminut monessa roolissa SAKUstars-kisoissa. Sekä Keudan että Sedun kisoissa hän osallistui karaokeen ja talenttiin. Lisäksi Kai oli mukana Sedun kisajärjestelyissä oman luokkaryhmänsä kanssa. Ryhmä vastasi kisoista tulospalvelusta. 
Kai on suorittanut SAKU ry:n hyvinvointitutorkoulutuksen. Lisäksi yto-valinnaisissa hänellä on suunnitelmissa suorittaa Ammattiosaajan työkykypassi. Opiskelijoita ja Sedua Kai on edustanut useissa eri luottamustehtävissä.

Kiia Hannolainen
Länsirannikon koulutus Oy, WinNova

Kiia Hannolainen voitti SAKUstars 2022 -kisoissa yksinlaulun valloittaen sekä yleisön että tuomarit upealla laulullaan ja olemuksellaan. Lavalla Kiiaa kuultiin myös päättäjäisissä sekä marraskuussa Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivien iltatilaisuudessa.
Kiia hehkuu positiivista energiaa, hän on valmis auttamaan ja kannustamaan muita sekä pitää sovituista asioista kiinni.

Juliana Kaikkonen
Varalan Urheiluopisto

Juliana Kaikkonen oli järjestämässä innokkaasti ja kiitettävän arvoisesti tämän vuoden SAKU ry:n futsaltapahtumaa. Juliana johti onnistuneessa tapahtumassa oppimistiimiä tehden samalla sujuvaa yhteistyötä SAKU ry:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän oli mukana myös SAKUstars 2022 -kisojen ryhmätanssissa, jossa tanssiryhmä voitti oman sarjansa.
Juliana kantaa vastuuta ryhmän yhteisistä asioista ja on myönteinen toimija tiimissään.

Annika Kontio
Varalan Urheiluopisto

Annika Kontio oli järjestämässä innokkaasti ja kiitettävän arvoisesti tämän vuoden SAKU ry:n futsaltapahtumaa johtaen oppimistiimiä ja tehden sujuvaa yhteistyötä SAKU ry:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän osallistui myös ryhmätanssiin SAKUstars 2022 -kisoissa. Tanssiryhmä voitti kisoissa oman sarjansa.
Annika on positiivinen ja reilu tiimin jäsen.

Santeri Laukkanen
Ammattiopisto Spesia

Santeri Laukkanen on osallistunut SAKU-toimintaan niin liikuntalajeissa kuin kulttuurikisoissa. Hän on myös kouluttautunut liikuntatutoriksi.
Opinnoissa Santeri on positiivinen yhteishengen luoja sekä ryhmässä kaikki huomioonottava ja kannustava.

Eetu Lehtonen
Turun ammatti-instituutti

Eetu Lehtonen osallistui esimerkillisesti SAKU ry:n salibandyn harrastesarjan lohkovaiheeseen sekä lopputurnaukseen. Hän johti joukkuetta omalla esimerkillään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Eetu oli ratkaisevia pelaajia mestaruusjoukkueessa tehden pelaajana muista ympärillään olevista pelaajista parempia. Tavoitteitaan kohti Eetu tähtää Turun seudun Urheiluakatemiassa.

Felipe Parjanen
SASKY koulutuskuntayhtymä

Felipe Parjanen osallistui voitokkaasti yksinlaulusarjaan SAKUstars-kisoissa 2023. Kulttuurikisat eivät Felipelle olleet aiemmin tuttu tapahtuma, mutta hän lähti ennakkoluulottomasti mukaan innostaen samalla myös opiskelukavereitaan osallistumaan. Felipe on musikaalisesti erittäin lahjakas.

Carina Pulkkinen
Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu

Carina Pulkkinen on osallistunut SAKU-toimintaan aktiivisesti. SAKUstars 2023 -kisoissa hän toimi opiskelijaedustajana tuomaroiden kahta lajia, osallistuen ennakkolajiin kirjoitelmallaan sekä ollen mukana iltapalatarjoilujen järjestämisessä. SAKUgames-tapahtumassa Carina keilasi ja kannusti kanssakilpailijoitaan. Hän on osallistunut hyvinvointitutorkoulutukseen sekä suorittaa Ammattiosaajan työkykypassia.
Carina on kannustava, lämminhenkinen ja osallistuvat aikuinen opiskelija. Hän on luotettava henkilö, joka edustaa Sedua monenlaisissa työ- ja edustustehtävissä ylpeästi.