Onnea sakulaiset!

Olet täällä

SAKU ry:n 70 vuoden järjestötaivalta juhlitaan Tampereella koko elokuun viimeinen viikonloppu. Perjantain juhlaseminaarin ja iltajuhlan jälkeen kaivetaan kasseista piikkarit ja pelivälineet esille, kun henkilöstö ratkoo mestaruuksia viikonloppuna viidessä lajissa.
Syksy jatkuu tasavuosien merkeissä, kun Liikkeelle-kampanja ja Hyvinvointivirtaa-viikko tuovat sykettä kymmenettä kertaa oppilaitosten syksyyn.

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry:n 70 vuoden taivalta juhlitaan tänä viikonloppuna Tampereella. Viikonloppu käynnistyy tänään puolilta päivin juhlaseminaarilla, jossa teemoina ovat opiskelijoiden työkykyisyys, tulevaisuuden työelämätaidot ja työhyvinvointi. Seminaarissa aiheeseen johdattavat työhyvinvointijohtaja Sanna-Mari Myllynen S-ryhmästä, testauspäällikkö Jarmo Heiskanen LIKES-tutkimuskeskuksesta, tutkijatohtori Antti Maunu Turun yliopistosta ja psykologi Satu Lähteenkorva Psykologipalvelu Coresta.

Seminaarin jälkeen ohjelma jatkuu iltajuhlassa, joka pitää sisällään hyvää ruokaa, SAKU-muistoja vuosien varrelta, palkitsemisia sekä SAKUstars-tähtiä lavalla.

Urheilujuhlaa Syyskisoissa

Juhlaviikonloppu jatkuu SAKU ry:lle luontevalla tavalla eli liikunnalla. Syyskisat kokoavat ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kisaamaan lauantaina ja sunnuntaina mestaruuksista yleisurheilussa, beach volleyssa, frisbeegolfissa ja petankissa. Juhlakisojen erikoislajina joukkueet ottavat mittaa toisistaan pelaten sekajoukkuein pesäpalloa.

Etkö pääse paikalle?

Juuri ilmestynyt ACTION!-lehti sekä palaa SAKU ry:n menneisiin vuosiin että suuntaa katseensa tulevaan. Lue myös lehden välissä olevasta juhlaliitteestä, miten SAKU-kisat houkuttavat vuosi vuoden jälkeen osallistujia liikkumaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan. Muistot vievät meidät myös unohtumattomiin SAKUstars-kisojen tunnelmiin. Parhaimmillaan SAKU-toiminta on yhdistänyt osallistujia yhdeksi perheeksi.

Muista lukea myös SAKUgames-tapahtumasta, ammattiosaajan työkykypassin uudistuksista, Hyvinvointivirtaa-viikosta sekä viikon päästä vauhtiin pääsevästä henkilöstön liikuntakampanjasta. Toivomme, että juhlitte tasavuosia kanssamme ottamalla osaa mahdollisimman moniin tapahtumiin myös tulevaisuudessa!