Nimityksiä ja tehtävänkuvan muutoksia SAKU ry:n toimistolla

Olet täällä

SAKU ry:n toimistolla on tehty nimityksiä ja tehtävänkuvan muutoksia.

Verkostokoordinaattorina vuodesta 2018 alkaen toiminut Maria Käkelä on nimitetty kehittämispäälliköksi. Kehittämispäällikön toimi on uusi SAKU ry:ssä. Kehittämispäällikkö vastaa hankkeiden kautta toteutettavasta SAKU ry:n kehittämistoiminnasta. Kehittämispäällikkö toimii aktiivisesti valtakunnallisissa verkostoissa ja kartoittaa mahdollisuuksia yhteisiin kehittämishankkeisiin jäsenyhteisöjen ja muiden kumppaneiden kanssa. Hanketoiminnan lisäksi Käkelän vastuulla on Ammattiosaajan työkykypassin kehittäminen sekä Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät.

Koulutuskoordinaattorina ja hanketehtävissä vuodesta 2012 toiminut Tiina Hasari on valittu SAKU ry:n uudeksi verkostokoordinaattoriksi. Samalla verkostokoordinaattorin toimenkuvaa on muokattu siten, että se sisältää ammatillisen koulutuksen hyvinvointiverkoston koordinoinnin lisäksi vastuun myös Liikkuva amis -toiminnasta ja liikuntakampanjoista. Verkostokoodinaattori on mukana myös opiskelijoiden liikkumista ja hyvinvointia edistävien tapahtumien ja toiminnan järjestämisessä.

SAKU ry:ssä koulutuskoordinaattorin sijaisena vuodesta 2020 toiminut Elisa Brusila on vakinaistettu koulutuskoordinaattorin tehtävään. Brusila vastaa jatkossa järjestön tutortoiminnasta ja tutortoimintaan läheisesti linkittyvistä tapahtumista ja toiminnasta. Koulutuskoordinaattori toteuttaa koulutusten lisäksi myös muuta toimintaa, joka edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja hyvinvointia.

Toimiston yhteiskuvassa vasemmalta alkaen: koulutuskoordinaattori Elisa Brusila, tiedottaja Sari Mantila-Savolainen, kehittämispäällikkö Maria Käkelä, toiminnanjohtaja Saija Sippola, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari, verkostokoordinaattori Tiina Hasari ja liikuntakoordinaattori Miia Uskalinmäki.