Myös henkilöstölle järjestetään kulttuurikilpailu

Olet täällä

Henkilöstön SAKUstars-sarja on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Etäkilpailuna toteutettavaan kisaan osallistumistapa on vapaa. Kilpailun teemaa ”juuret ja versot” voi tuoda esille kirjoittamalla, kuvaamalla tai videoimalla toteutuksen. Sarjaan voi osallistua yksin tai työryhmänä kilpailutyöllä, joka on toteutettu vuoden 2022 SAKUstars-kisojen jälkeen.

Kilpailutyöt voidaan palauttaa sähköpostitse joko kirjoitelmana, valokuvana tai tallenteena. Kilpailutöiden tulee olla ohjeiden mukaan palautettuna 31.3.2023 mennessä.

Ohjeet

Kilpailuaika
16.1.-31.3.2023

Osallistumisoikeus
Kisa on suunnattu ammatillisen koulutuksen henkilöstölle. Kisaan voi osallistua yhdellä työllä, joka on toteutettu joko yksin tai työryhmänä vuoden 2022 SAKUstars-kisojen jälkeen.

Toimita kilpailutyösi näin
Kilpailutöiden tulee olla perillä 31.3.2023 mennessä.

Kirjoitelmat ja valokuvat voi postittaa sähköpostilla sakury@sakury.net.

Videotallenteen voi kuvata joko kameralla tai puhelimella videokuvaustoimintoa ja vaakakuvausta käyttäen. Videon voi ottaa yhdellä otolla tai sisältöä voi halutessaan editoida tai leikata. Enimmillään viisi minuuttia kestävät tallenteet tulee jakaa piilotettuna YouTubeen. Videossa tai selityskentässä YouTubessa tulee selkeästi ilmaista tekijät ja musiikin tekijänoikeudet. Määrittele videon tietosuoja-asetukseksi ”piilotettu” tai ”unlisted”, jotta raati pääsee linkin kautta katsomaan videon. Lähetä tallenteesi linkki sähköpostilla sakury@sakury.net.

Kuvia ja tallenteita kuvattaessa tulee huolehtia, että kuvissa ja tallenteissa esiintyviltä henkilöiltä on varmistettu sekä kuvaus- että julkaisulupa.
Muista lisätä kilpailutyön saatteeseen seuraavat tiedot: työn nimi, käytetty tekniikka, tekijän nimi, tekijän yhteystiedot ja oppilaitos.

Palkitseminen
Kisaan osallistuneista töistä kolmen parhaan kilpailutyön tekijät palkitaan mitaleilla. Raati voi myöntää osallistujille myös kunniamainintoja.

Kilpailuraatiin kuuluvat SAKUstars projektipäällikkö Riitta Tuokko Sedusta, koulutuspäällikkö Riina Sunila Saskystä, lehtori Arto Poussu OSAOsta, lehtori Pia Korpela Stadin AO:sta, järjestösihteeri Terhi Lehmussaari SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä.

Kilpailun voittajat julkistetaan SAKUstars-kulttuuriviikolla, viikolla 17.

SAKU ry saa oikeuden julkaista töiden taltiointeja tekijänoikeudet mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä, SAKU ry:n tapahtumissa sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut.

Tulosta kisajuliste 2023
A3-kokoinen vaakajuliste

A4-kokoinen pystyjuliste