Muutoksia tapahtumien järjestämiseen

Olet täällä

SAKU ry:n hallitus on tehnyt päätöksen keskeyttää tapahtumien järjestäminen tammikuun loppuun saakka. Hallitus totesi, että suuressa osassa oppilaitoksista on voimassa matkustuskiellot ja suuria kokoontumisia pyritään välttämään. Tässä tilanteessa myöskään järjestön ei ole järkevää tarjota kilpailutapahtumia tai muita suuren joukon kokoontumisia. Tilannetta tarkastellaan seuraavan kerran tammikuussa.

- Kevään tapahtumien valmistelua jatkamme toistaiseksi normaaliin tapaan, ja tammikuussa tehdään päätös, päästäänkö tapahtumat toteuttamaan, SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola kertoo.

Vaikka kilpailut ja muut livetapahtumat ovat ainakin jonkin aikaa tauolla, koko ajan kuitenkin tapahtuu.

- Esimerkiksi koulutukset ja verkostotoiminta pyörivät ihan normaalisti. Tutorkoulutuksia on järjestetty sekä oppilaitoksissa että etäkoulutuksina. Erilaiset verkostot puolestaan kokoontuvat ja työskentelevät tehokkaasti etäyhteyden avulla. Opiskelijoiden E-urheilusarja on käynnissä, ja henkilöstö kutsutaan mukaan kotiratakeilaukseen, Sippola luettelee.

Talvikisat 2021 järjestetään maaliskuussa

Vuokatin Talvikisat siirtyvät tammikuulta vuodella eteenpäin, ja uusi ajankohta kisoille on 29.-30.1.2022. Talvikisojen järjestämisestä keväällä 2021 ei kuitenkaan ole luovuttu, vaan SAKU ry järjestää kisat yhteistyössä Saskyn kanssa Tampereella ja Kangasalla maaliskuussa. Kaikissa järjestelyissä noudatetaan Olympiakomitean aikuisten harrasteliikunnan suosituksia.

-Saskystä oltiin toimistolle yhteydessä ja haluttiin ottaa koppia tulevan kevään Talvikisojen järjestämisestä. Olemme pitäneet jo ensimmäisen kisapalaverin. Kisat järjestetään maaliskuussa, ja ajankohta tarkentuu, kun saamme tarvittavat kisavaraukset varmistettua. Lajivalikoimassa mukana ovat hiihto, uinti, sähly ja keilaus, kertoo Talvikisojen suunnitteluista liikuntakoordinaattori Miia Uskalinmäki.

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja Saija Sippola, puh. 044 3434 123