Miten yhteisöllisyyttä tuetaan poikkeusoloissa?

Olet täällä

Korona on haastanut oppilaitosyhteisöjä ja perinteisiä toimintatapoja, joilla on tuettu vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä. Miten tukea yhteisöllisyyttä ja säilyttää vuorovaikutus tilanteessa, joissa ei olla läsnä oppilaitoksessa? Onko tilanteeseen toimivia ratkaisukeinoja ja onko saavutettavissa jotain lisäarvoa entiseen toimintaan?

SAKKI ry, Kirkkohallitus ja SAKU ry ovat toteuttaneet yhdessä #kampusrauhaa-hankkeen, jossa löydettiin hyviä keinoja vuorovaikutuksen tukemiseen. Nyt järjestämme etätyöpajan, jossa tarjoamme tukea uudessa tilanteessa toimiville oppilaitoksille ja opimme yhdessä miten yhteisöllisyyttä rakennetaan etänä.
Tilaisuuden pohjustaa case-esimerkki etätutoroinnista Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOlta. Miten HUMAKO on onnistunut ylläpitämään vuorovaikutusta ja rakentanut yhteisöllisyyttä verkossa? Puhujana HUMAKOn toiminnanjohtaja Juho Paavola.

Alustuksen jälkeen testaamme yhdessä Discord-alustaa ja kokeilemme käytännössä miten etäyhteisöllisyys luonnistuu sekä jaamme vertaistuellisesti kokemuksia keväästä ja poikkeusoloissa toimisesta.

Milloin: Ma 5.10.2020 klo 13-15.
Miten: Ilmoittaudu webinaariin täältä
Mitä tarvitset: Tietokoneen ja toimivan internetyhteyden.

Työpajan jälkeen sinulla on: Kokemus etäyhteisöllisyydestä ja sen luomisesta, kokemus discord-alustan hyödyntämisestä sekä uusia ideoita ja innostusta yhteisöllisyyden rakentamiseen oppilaitoksessasi.