Mennään ihan(asti) sekaisin lumesta!

Olet täällä

Maaliskuu on alkamassa, ja ainakin tällä hetkellä lunta näyttäisi koko maassa riittävän. Tänä talvena on päässyt lumessa ja lumesta tekemään vaikka mitä! Osallistu ja voita maaliskuun kuvakisassa jakamalla kuva tai video talven aktiviteeteista!

Voitele sukset ja lähde ladulle. Kiidä luistimilla. Pulahda avantoon. Leikittele mutka- tai pulkkamäessä. Testaa villasukkajuoksua. Ole oman elämäsi arkkitehti ja rakenna lumilinna. Vaatimattomammallakin pärjää, sillä ihania ovat myös esimerkiksi lumiukot, -enkelit ja -lyhdyt. Tai kokoa porukka ja käynnistä lumiturnaus suosikkilajissasi. Nauti lumesta! 

Ihan(asti) sekaisin lumesta -kisan suorituksesi on jo melkein valmis. Nappaa vielä valokuva tai video tekemisestäsi ja lähetä se WhatsAppilla maaliskuun loppuun mennessä SAKU ry:n kisanumeroon p. 041 730 9444. Kirjoita viestiin mukaan nimesi (ja nimimerkkisi, jos et mahdollisen julkaisun yhteydessä halua nimeäsi esille) ja oppilaitoksesi. Kaikkien lumikisaan osallistuneiden kesken arvomme langattomat kuulokkeet.

SAKU ry pidättää oikeuden julkaista kuvia ja videoita tekijä mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut. Julkaistujen kuvien yhteydessä voimme toivomuksesta käyttää myös nimimerkkiä.

Yläkuva: Johanna Lähde/Tredu
Kollaasikuvat: SAKU ry:n toimisto ja Riina Sunila/Sasky