Maskottikisan finalistit on valittu

Olet täällä

SAKU ry täyttää tänä vuonna 70-vuotta. Suurisilmäinen Saku-maskottimme on kulkenut kisoissamme ja materiaaleissamme mukana vuodesta 2004. Tammikuun alussa julkistimme kisan, jossa kutsuttiin sekä ammattiin opiskelevia että henkilöstöä suunnittelemaan meille joko kokonaan uuden maskotin tai stailaamaan Sakumme ihan uuteen kuosiin. Kilpailun finalistit on nyt valittu.

Tammikuun lopulla startanneessa maskottikilpailussa kutsuttiin sekä ammattiin opiskelevia että ammatillisen koulutuksen henkilöstöä suunnittelemaan SAKU ry:lle kokonaan uutta maskottia tai stailaamaan nykyinen maskotti uuteen kuosiin. Kilpailutöitä saapui kisaan kolmekymmentä. 

Kilpailutöistä on nyt valittu viisi finalistia, joista yleisö voi käydä äänestämässä suosikkiaan SAKU ry:n Facebook-sivulla. Yleisön suosikki valitaan finalistien saamien Facebook-tykkäyksien perusteella. Kilpailun voittajan valitsee raati, johon kuuluvat kuvataiteen lehtori Leena Wiikari Omniasta, lavasterakennusalan opettaja Mauri Mäkelä Saskystä, opiskelija Niia Little Tredusta, toiminnanjohtaja Saija Sippola SAKU ry:stä ja tiedottaja Sari Mantila-Savolainen SAKU ry:stä. 

Facebook-äänestyksessä yleisön suosikiksi noussut työ palkitaan 100 eurolla. Raadin valitsema voittaja palkitaan 500 eurolla. Yleisön on mahdollista äänestää suosikkiaan Facebookissa 23. toukokuuta asti. Raati julkistaa voittajan 30.8.2019 Tampereella SAKU ry:n 70-vuotisiltajuhlassa. 

Tässä ovat finalistit! Muista käydä äänestämässä suosikkiasi SAKU ry:n Facebook-sivulla!