Liikuntasalit auki Unelmien liikuntapäivänä 10.5.

Olet täällä

Myös ammattioppilaitoksissa liikkuminen on sallittua! Liikkeen lisäämisellä on kiistattomat hyödyt opiskelijoiden työ- ja opiskelukyvyn sekä opiskeluviihtyvyyden lisääntymiseen. Liikettä mahtuu yhtä hyvin niin tauoille kuin oppitunneillekin. Motto ”lisää liikettä vähemmän istumista” sopii kaikille muistisäännöksi.

Haaste on heitetty

Unelmien liikuntapäivänä 10. toukokuuta SAKU ry haastaa ammattioppilaitokset lisäämään liikettä koulupäivään avaamalla liikuntasalit yhteiseen tekemiseen. Välitunnilla auki oleva sali tarjoaa mahdollisuuden moneen: sählyssä voi pistää pienpelit pystyyn, tarkkuutta voi testata esimerkiksi koripallolla tai frisbeekiekolla, kestävyyttä voi mitata Amispidon mittareilla tai kantaa pingispöytä varastosta hyötykäyttöön.  Mahdollisuuksia on monia ja parhaat ideat saadaan, kun otetaan opiskelijat mukaan ideoimaan päivän toimintarasteja! Toteutus on helppoa, edullista ja porukan yhteishenkeä kasvattavaa! 

Oletteko mukana? Ilmoita tapahtumasi mukaan koko Suomea liikuttavaan tapahtumaan osoitteessa: http://www.unelmienliikuntapaiva.fi/hae-tapahtumia-10.5. Muista haasteella myös muita ammattioppilaitoksia ja jaa tapahtuma omalla etusivulla Facebookissa. Lisää tapahtumaasi myös alatunnisteet #unelmatliikkeelle, #suomi100 ja #amispoweria. Samoilla alatunnisteilla voit laittaa myös tapahtumasi tunnelmat jakoon. Unelmien liikuntapäivä on osa Liikkujan Unelmavuotta, jota koordinoi Suomen Olympiakomitea.